Спеції, що мають надзвичайні властивості: здатні вбивати ракові пухлини, знижувати цукор і подовжувати життя

Спеції потрібні людині не лише для того, щоб урізноманітнити смак звичної страви. В деяких випадках додавання прянощів здатне подовжити життя, наскільки ці травки корисні для здоров'я.

Отже, ті, хто регулярно вживає певний набір спецій, може сподіватися на більш якісне і тривале життя.

Гострий перець

Ця спеція постачає в організм чимало вітамінів та мінералів. Якщо перець регулярно додавати потроху в їжу, можна сподіватися на покращення роботи внутрішніх органів. Ще один приємний момент – втрата зайвої ваги. Процес схуднення відбувається завдяки капсиноїдам. Саме ці речовини у складі перцю здатні збільшити витрати енергії і вплинути на жирові відкладення.

Гіркий перець має стати обов’язковим атрибутом на столі

Гострий перець до того ж зміцнює імунну систему. Вживаючи перчену страву, людина отримує потрібну кількість антиоксидантів, що особливо важливо в період пандемії. Сполуки в перці допоможуть організму здолати шкідливі мікроби й різноманітні віруси.

Серце менше турбує тих, хто регулярно перчить їжу. Ризик раптової зупинки людського моторчика у таких людей знижується майже на чверть. Любителів гострих страв уже не тягне на солодке, а значить, діабет у них на старість не розвинеться.

Кориця

Кориця захистить від діабету

Не відстає від перцю за своїми антидіабетичними властивостями й кориця. Якщо з’їдати пучку натщесерце, рівень глюкози й поганого холестерину в організмі нормалізується. Приправа допоможе відстрочити розвиток онкології. А тим, хто уже захворів, здатна допомогти загальмувати ріст пухлини.

Куркума

Куркума допоможе запобігти раку

Має властивість вбивати ракові клітини й ця спеція. Куркумін у її складі захистить організм від дії вільних радикалів. Тож протизапальний ефект від її вживання людям похилого віку гарантований.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.