Як зменшити велику купу брудного посуду в мийці: якщо не фізично, то хоча б візуально

Навряд чи знайдуться люди, яким подобається мити посуд. Тим не менш це доводиться робити всім, причому щодня. Але заняття можна значно спростити, якщо задіяти кілька сучасних ноу-хау переважно психологічного плану.

Розбийте миття на кілька етапів

Ціла гора посуду, що залишилася після родинного обіду чи зустрічі гостей, може будь-кого загнати в депресію. Але ніхто не зобов’язує господиню мити весь посуд одночасно. Розділіть цю справу на кілька етапів.

Не треба мити все і відразу – розбийте на етапи

Візьміть губку, налийте на неї мийний засіб і приступайте до намилювання тарілок і чашок. Використали цю порцію? Тоді закрутіть кран і займіть цікавішими речами. За пів години повернетеся на кухню, щоб пересвідчитися – посуду стало набагато менше. Зробіть ще один захід. Отак із перервами й здолаєте все, що залишилося брудного після трапези.

Легкий перемив

Засіб для миття посуду потрібен для жирних тарілок і виделок. Склянки під його дією будуть краще блищати. Але існує купа інших речей, які зовсім необов’язково складувати в мийку. Достатньо сполоснути під струменем води й перемістити в сушарку. Це може бути чашка з-під чаю чи мірна кружка, якою ви відміряли необхідну кількість борошна.

Вільна мийка

Розподіліть посуд у мийці на різні купи – так здасться, що його небагато

Навалений у мийку після обіду посуд жахає своєю удаваною кількістю. Тільки не треба себе лякати. Частину брудного посуду, який не є жирним, складіть поряд із краном, підстеливши гумовий килимок. Візуально брудна гора відразу стане меншою і захочеться якомога скоріше з нею упоратися.

Повна посуду мийка не лише лякає. Вона ще й призводить до незручностей під час миття. Адже ввімкнути кран буде доволі проблематично. А розкладання на дві купи і мозок заспокоїть, і призведе до більшої зручності під час процесу миття.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.