Для переселенців й заробітчан пропонують цікаві варіанти оренди житла: без ремонту, без зручностей, у трейлері

Складається враження, що нині в Україні здається в оренду будь-яке житло – від елітних будинків до звичайних вагончиків. Якщо прошерстити дошку оголошень щодо оренди, можна знайти багато дечого разючого.

Зате біля метро

Таунхаус без зручностей

Шикарний таунхаус з паркуванням у столиці чекає на орендарів. Станція метро практично поряд. От тільки радіти, що знайшли гарний варіант, зарано. Житло поки що без ремонту, відсутнє водопостачання і водовідведення. Тож справляти природні потреби доведеться на вулиці, а воду купувати. Тим, хто побажає мешкати у цій комірчині, доведеться платити не багато – близько 2 тис. гривень.

Всього за 2 км від столиці

Житло в трейлері

Ще один дивакуватий варіант – звичайнісінький трейлер, який можна орендувати всього за тисячу гривень на місяць. Вагончик зовні виглядає мало привабливо, натомість має власну “котельню” – звичайнісіньку буржуйку. Заощадливим людям якраз підійде.

Комірчина для гобітів

Квартира на 6 квадратів

Одесити теж не пасуть задніх з оригінальності пропозицій. Спромоглися запхнути в одне малюсіньке приміщення спальню, кухню і ванну кімнату. У цієї оселі на 6 кв.м є два великих плюси – вона розташована в самісінькому центрі й обійдеться всього у тисячу гривень на місяць плюс комірне.

Килимове царство

Килими повсюди

Тим, хто ностальгує за срср, подібна кімната прийдеться до смаку. Тут килими не лише на підлозі в кімнаті, але й на стінах, і навіть на дивані. Якщо пройти до кухні, то і там можна побачити килимове покриття. Здається подібне м’яке диво у Дніпрі за 3200 гривень.

Смарт-житло

Своєрідний смарт варіант

Саме так гучно власник назвав свій об’єкт нерухомості. У кімнаті присутнє двоярусне ліжко і стілець, який використовується замість унітаза. Опалювати “смарт” доведеться за допомогою буржуйки. Охочим поселитися у селі під Бояркою доведеться сплачувати за оренду півтори тисячі гривень на місяць.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?