Усе, що збиралися викинути, везіть на дачу: піддони, покришки й інший непотріб швидко отримає друге життя

У дбайливого господаря нічого ніколи не викидається. Речі, що видаються непотрібними, можна завжди використати для дачі. Вони послужать ще довго і надійно.

У дбайливого господаря нічого ніколи не викидається. Речі, що видаються непотрібними, можна завжди використати для дачі. Вони послужать ще довго і надійно.

Меблі з піддонів

Не треба позбавлятися будівельних палет. Із них завжди можна змайструвати дачні меблі. Вийдуть гарні крісла, стіл чи навіть ліжко. Якщо піддонів багато, то зробите цілий меблевий гарнітур, який чудово впишеться в заміську атмосферу. Дерев’яні вироби достатньо очистити, відполірувати й обробити лаком і можна вправлятися з ними, як із конструктором.

Садовий гарнітур із покришок

Автомобільні покришки в дім не занесеш через неприємний запах. Натомість у саду з них вийдуть чудові стільці зі столами. Матеріал не боїться ані вологи, ані морозів, тож ховати гумовий гарнітур від негоди не доведеться.

Штучна водойма

Якщо вдасться дістати тракторну колісну гуму, можна зробити справжню оазу. Розпочати слід з облаштування герметичного дна, потім вкопати гуму. Залишилося налити води й прикрасити штучний ставочок квітучими рослинами.

Огорожа

Пластикові пляшки накопичуються з шаленою швидкістю. Не треба панікувати, а просто зберіть матеріалу якомога більше й зробіть гарну сучасну огорожу. Якщо використаєте не весь пластик, одну з пляшок наріжте на смужки й отримаєте гарну мітлу. Прозорий посуд піде на створення теплиці.

Винні корки

З пробок любителі вина можуть зробити чимало цікавих речей. Наприклад, підставку під гаряче, рамку для дзеркала чи фото або ж килимок у передпокої. Тож любителям виноградного напою треба накопичувати корки, щоб дати їм друге життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?