Певні породи собак не призначені до виконання команд: не заводьте їх, бо отримаєте неслухняного годованця

Якщо ви не кінолог і не знаєте, як поводитися з собаками, то про певні породи молодших братів краще забути. Деякі пси практично не піддаються дресируванню і будуть помикати господарем, як їм заманеться.

Якщо ви не кінолог і не знаєте, як поводитися з собаками, то про певні породи молодших братів краще забути. Деякі пси практично не піддаються дресуванню і будуть помикати господарем, як їм заманеться.

Афганський хорт

Собаки виглядають елегантно, але в них практично відсутній “інтелект підкорення”. Команду такому псу доведеться повторювати кілька разів і не факт, що він її виконає. Це мисливський вид із чудово розвиненими зором, нюхом і здатністю швидко пересуватися. От тільки виконувати накази людини хорти практично не здатні.

Басенджи

Залишати собаку цієї породи без нагляду не можна. Якщо таке станеться, повернувшись, застанете суцільний безлад. Ці тварини люблять чинити на власний розсуд і потребують від людини чимало уваги.

Бладхаунд

Годованець цієї породи завжди показуватиме власний характер, а увага в нього буде розсіяною. Собака робитиме, що їй заманеться, повністю ігноруючи людські команди.

Англійський бульдог

Дресувати таку самовпевнену собаку надзвичайно складно. Зазвичай пес має власну думку й за вухом не веде, коли господар йому щось наказує.

Чау-чау

Ці милі песики відрізняються незалежністю характеру. Вони мислять по-своєму і можуть відмовитися виконувати команду, якщо повважають її недоцільною. Дуже вперта і норовлива порода.

Бігль

Ця мила тваринка принесе чимало хвилин радості хазяям. От тільки дресувати її – марна справа. Пес не піддасться на команди не тому, що має слабкий рівень інтелекту й не розуміє, про що йдеться. А навпаки ігноруватиме команди через прагнення до незалежності й свавілля.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?