Чотири “не” для дачників, яких слід неухильно дотримуватися: народні прикмети ніхто не відміняв

Про дачників не скажеш, що вони дуже забобонні, але й на природі, працюючи й відпочиваючи, слід дотримуватися певних правил. Городники мають послуговуватися народними прикметами, щоб не накликати на свою ділянку біду.

Про дачників не скажеш, що вони дуже забобонні, але й на природі, працюючи й відпочиваючи, слід дотримуватися певних правил. Городники мають послуговуватися народними прикметами, щоб не накликати на свою ділянку біду.

Літній сезон змушує навіть містян якомога більше часу проводити на дачних ділянках. Але далеко не всім відомо, що певні дії робити не можна в жодному разі.

Не обрізайте дерева під час Повні

Не можна обрізати дерева під час Повні

Коли бачите на небі повний Місяць, відкладіть секатор якнайдалі. Якщо підстригатимете дерева й кущі у цей період, вони стануть набагато гірше рости. Не треба ризикувати, адже отримаєте замість пишної рослинності щось дуже непоказне.

Не висаджуйте рослини на згарищі

Не слід думати, що вогонь є символом очищення. Якщо в якомусь місці панувала пожежа, там накопичилося чимало негативної енергії, яка пригнічуватиме насадження. Тож висаджувати будь-які рослини на попелищі не можна.

Не збирайте квіти під час грози

Не можна збирати квіти під час грози

Коли довкола лунають громовий гуркіт, а на небі видніються блискавки, відкладіть збір лікарських рослин на більш сприятливу погоду. Польові квіти у негоду накопичують погану енергетику. Принісши їх додому і залишивши сушитися, ви перенесете цей негатив на родину. Між рідними людьми почнуть виникати непорозуміння й постійно спалахуватимуть конфлікти.

Не садіть рослини, коли спадає Місяць

Висадження городини слід корегувати з Місячним календарем. Якщо небесне тіло перебуває у фазі спадання, нічого висаджувати не можна. У такому разі хорошого урожаю все одно не дочекаєтеся й доведеться докупати овочі в супермаркеті.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.