Посилити позитивну енергетику вдома допоможе розмарин: можливості магічної квітки необмежені

Ні в кого не виникає сумнівів, що розмарин володіє магічними властивостями. З давніх-давен люди використовували рослину як оберіг, адже цей кущик може наділити удачею і процвітанням. Справжні відьми застосовували його у своїх лихих справах.

Ні в кого не виникає сумнівів, що розмарин володіє магічними властивостями. З давніх-давен люди використовували рослину як оберіг, адже цей кущик може наділити удачею і процвітанням. Справжні відьми застосовували його у своїх лихих справах.

Розмарин пов’язують із сонцем та вогнем. Він здатен очищувати, зцілювати, захищати, притягувати кохання, посилювати пам’ять, покращувати розумові здібності та навіть боротися з безсонням. Тож радимо залучити цю квітку до свого життя, щоб змінити його якість у кращий бік.

Обкурювання

Обкурювання розмарином допоможе покращити енергетику

Обов’язково висадіть розмарин на своїй ділянці, а коли виросте, зберіть у копичку й підпаліть, щоб диміло. Таким чином позбудетеся негативних вібрацій, а саме через них у людини погіршується здоров’я і чіпляються різні хвороби.

Ванна

Людям, в яких відсутня алергія на розмарин, бажано час від часу влаштовувати ритуальні ванни з цією рослиною. Таким чином удасться очистити ауру, підсилити власну енергію, очистити думки від негативу та позбутися енергетичного сміття.

Олія та свічки

Далеко не у всіх є можливість приймати ванну. Тоді беріть на озброєння інший варіант. Зробіть самотужки свічки, додавши до воску олію розмарину. Можете взяти вже готові свічки й обклеїти їх листочками цієї дивної рослини.

Розмариновою олією змащуйте чакри

Коли запалите, очистите приміщення й наповните простір зцілювальною енергією. Якщо займаєтеся медитацією, змащуйте розмариновою олією чакри. А тим, хто схильний до проведення магічних ритуалів, радимо використовувати цей засіб для інструментів.

Їжа

Розмарин слід додавати, коли готуєте птицю чи будь-яке інше м’ясо. Це дозволить родині відчути єднання, в оселі запанує гармонія, а родичі стануть більше перейматися проблемами один одного, допомагати та в разі потреби захищати близьких. До речі, чай із розмарином теж здатен лікувати й притягувати кохання. Тільки додавайте зовсім потрошку, оскільки рослина дуже пахуча.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.