Зробили ремонт? Не відкладайте далеко малярну стрічку: вона ще згодиться для різних побутових потреб

Зазвичай малярну стрічку використовують виключно під час проведення ремонту, щоб не забруднити певні поверхні фарбою чи клеєм. Після цього вона валяється в закутку на поличці без діла. Між тим цей предмет може знайти чимало інших сфер для застосування.

Зазвичай малярну стрічку використовують виключно під час проведення ремонту, щоб не забруднити певні поверхні фарбою чи клеєм. Після цього вона валяється в закутку на поличці без діла. Між тим цей предмет може знайти чимало інших сфер для застосування.

Позбуваємося шерсті

Котячий й собачий смух здатен зіпсувати настрій надовго. Особливо, коли доводиться відчищати пушинки з власного одягу. У період линяння домашнього годованця просто тримайте рулончик малярної стрічки під рукою, і жодних проблем не виникне.

За допомогою малярної стрічки можна позбутися шерсті з одягу

Намотайте на руку стрічки липким боком назовні й проведіть по штанах чи спідниці. Всі ворсинки залишаться на стрічці, а одяг стане ідеально чистим.

Розрізаємо трубу

Іноді виникає необхідність розділити округлий предмет, наприклад, трубу, на дві частини. Якщо подібне робиться на око, то неодмінно вийде косо-криво. У такому разі наклейте малярну стрічку на місце майбутнього розтину, маркером зробіть розмітку по краю.

За допомогою малярної стрічки можна рівно розрізати трубу

Стрічку зніміть, а по накресленій лінії ріжте. Запевняємо, вийде ідеально рівний надріз.

Робимо безпечний простір

Не секрет, що дітлахи проявляють неабияку цікавість до всього, що несе потенційну небезпеку. Електричні розетки не виключення. Щоб малеча не запхнула в отвори цвяшок чи якийсь інший тонкий предмет, просто заліпіть їх малярною стрічкою. Можна бути спокійними – сама стрічка в дитини не викличе жодного інтересу.

За допомогою малярної стрічки можна заклеїти розетки від дітей

Малярна стрічка не залишає слідів після її видалення, тож користуватися нею можна за будь-яких обставин, не переживаючи за стан довколишнього простору.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.