Як заманити гроші в дім? Змініть усталені звички: годинник, дзеркало, квіти, битий посуд притягують злидні

Є люди, які ніяк не можуть подолати злидні. Що б вони не робили, грошики вдома не тримаються. А тим часом у всьому винні деякі звички, що притягують невдачі. Позбудетеся їх, і бідність покине ваш дім.

Є люди, які ніяк не можуть подолати злидні. Що б вони не робили, грошики вдома не тримаються. А тим часом у всьому винні деякі звички, що притягують невдачі. Позбудетеся їх, і бідність покине ваш дім.

Якщо вірити езотерикам, то деяких речей удома не повинно бути ні в якому разі. Наші предки це чудово усвідомлювали й не проводили обрядів на негаразди. А ми в умовах урбанізації забули й мимоволі самі заподіюємо собі шкоду.

Сухі квіти

Дехто часто приносить додому живі квіти, які за кілька днів перетворюються на сухостій. Та замість того, щоб винести зав’ялий букет на смітник, люди роблять із нього композицію. Тримати вдома засохлі квіти – це все одно, що залишати похоронний вінок у квартирі. Він стане могильником вашого щастя.

Не тримайте вдома сухі квіти

Будь-які мертві речі – засушені квіти, метелики, комахи тощо – притягатимуть до оселі негаразди. Вони перекриватимуть доступ до житла позитивній енергії, провокуючи перекривання грошового потоку.

Дзеркало навпроти ліжка

У спальні краще взагалі не тримати люстерка, але якщо воно відображає вас під час сну, це взагалі повний треш. Амальгама відкриває вхід у потойбіччя, тож душа людини, яка відпочиває, втягується туди й наповнюється негативом.

Нечисті духи тут же зроблять свою чорну справу, і мешканці постійно рахуватимуть копійки, навіть якщо працюватимуть зранку до ночі. Якщо не можете позбутися дзеркала у спальній кімнаті, то хоча б встановіть так, щоб у ньому не відображалося ліжко.

Зламаний годинник

Годинник має працювати

Стрілки на циферблаті постійно рухаються, символізуючи розвиток життєвого циклу. Щойно годинник на стіні ламається й змовкає, його треба викинути, оскільки застій відлякує від дому удачу, а значить, й гроші. Тож не дивуйтеся, що життя сім’ї наповниться негативом.

Прибирання

Ні в якому разі не можна пилотяжити чи мити підлогу під час дощу й грози. Таким чином випровадите з оселі фортуну. Щоб притягнути гроші в дім, починайте робити це з коридору, а закінчуйте на кухні.

Прибираючи, не забудьте винести на смітник порожні пляшки, надщерблений посуд та речі, якими не користуєтеся. Вони якраз і притягують злидні, хвороби та поневіряння.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?