Чи можна поспіхом зарядити телефон: що робити, якщо поспішаєте, і треба зробити це якомога швидше

Іноді час настільки підтискає, що немає коли заряджати телефон, як завжди. Чи існують екстремальні способи зарядки гаджета?

Іноді час настільки підтискає, що немає коли заряджати телефон, як завжди. Чи існують екстремальні способи зарядки гаджета?

Швидке заряджання

Скористайтеся функцією швидкої зарядки

У продажу є адаптери для швидкого заряджання з відповідними аксесуарами. От тільки не всі смартфони підтримують подібну функцію. Тож перед покупкою розберіться зі своєю моделлю, дізнавшись, чи буде підтримувати зарядний кабель швидку зарядку.

Бездротова зарядка

Провідна зарядка відстає від цієї передової технології майже на половину. Бажано під час бездротової зарядки не користуватися гаджетом. Постарайтеся в цей час нікому не телефонувати й не скролити новинну стрічку, тим паче не запускайте іграшки.

Режим польоту

Виставте подібний режим під час заряджання телефону, й апарату не доведеться витрачати сили на Wi-Fi, Bluetooth чи стільникові мережі.

Знизьте температуру

Ставлячи телефон на зарядку, зніміть чохол

Під час зарядки зніміть із телефону чохол. Таким чином удасться знизити температуру приладу, і процес заряджання піде значно швидше.

Закрийте програми

Якщо вам здається, що в момент зарядки жодна з програм не працює, ви можете помилятися. Є купа фонових програм, які споживають енергію, а значить, гальмують процес поповнення акумуляторної батареї.

Вимкніть телефон

Якщо треба зарядити смартфон якомога швидше, краще повністю вимкніть його. Тоді процес значно пришвидшиться.

Правильна розетка

Заряджайте гаджет за допомогою настінної розетки. Бо якщо робитиме це через порт USB, потужність буде вдвічі меншою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?