Чи можна поспіхом зарядити телефон: що робити, якщо поспішаєте, і треба зробити це якомога швидше

Іноді час настільки підтискає, що немає коли заряджати телефон, як завжди. Чи існують екстремальні способи зарядки гаджета?

Іноді час настільки підтискає, що немає коли заряджати телефон, як завжди. Чи існують екстремальні способи зарядки гаджета?

Швидке заряджання

Скористайтеся функцією швидкої зарядки

У продажу є адаптери для швидкого заряджання з відповідними аксесуарами. От тільки не всі смартфони підтримують подібну функцію. Тож перед покупкою розберіться зі своєю моделлю, дізнавшись, чи буде підтримувати зарядний кабель швидку зарядку.

Бездротова зарядка

Провідна зарядка відстає від цієї передової технології майже на половину. Бажано під час бездротової зарядки не користуватися гаджетом. Постарайтеся в цей час нікому не телефонувати й не скролити новинну стрічку, тим паче не запускайте іграшки.

Режим польоту

Виставте подібний режим під час заряджання телефону, й апарату не доведеться витрачати сили на Wi-Fi, Bluetooth чи стільникові мережі.

Знизьте температуру

Ставлячи телефон на зарядку, зніміть чохол

Під час зарядки зніміть із телефону чохол. Таким чином удасться знизити температуру приладу, і процес заряджання піде значно швидше.

Закрийте програми

Якщо вам здається, що в момент зарядки жодна з програм не працює, ви можете помилятися. Є купа фонових програм, які споживають енергію, а значить, гальмують процес поповнення акумуляторної батареї.

Вимкніть телефон

Якщо треба зарядити смартфон якомога швидше, краще повністю вимкніть його. Тоді процес значно пришвидшиться.

Правильна розетка

Заряджайте гаджет за допомогою настінної розетки. Бо якщо робитиме це через порт USB, потужність буде вдвічі меншою.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.