Чотири аргументи проти купівлі дешевої комп’ютерної миші: з таким аксесуаром лише мучитиметеся

Коли постає питання покупки комп'ютерної миші, власник ноутбука замислюється – яку краще придбати. У продажі можна знайти мишки вартістю близько 200 гривень, але є й такі, ціна на які сягає тисяч гривень. Розберімося, як зробити правильний вибір.

Коли постає питання покупки комп’ютерної миші, власник ноутбука замислюється – яку краще придбати. У продажі можна знайти мишки вартістю близько 200 гривень, але є й такі, ціна на які сягає тисяч гривень. Розберімося, як зробити правильний вибір.

Збірка

Зрозуміло, що дешевий виріб не може похизуватися високою якістю збірки. Бюджетні миші виготовляються з дешевих матеріалів, які довго не протримаються. Їх ніхто не випробовує на міцність.

Дешева миша не може бути якісною

Тож за 2-3 місяці інтенсивної роботи на комп’ютері доведеться замовляти нову мишу. Не дивуйтеся, якщо за кілька днів роботи колесо почне прокручуватися, а курсор стрибатиме по дисплею мов навіжений, не дозволяючи захопити потрібний фрагмент.

Опції

Аксесуар за умовних сто гривень не буде мати допоміжних кнопок, не дозволить змінювати dpi, регулювати чутливість сенсора й позбавлений ще чималої кількості корисних функцій. А це призводить до незручності в користуванні компом.

Роздільна здатність

У дешевій миші зазвичай присутній сенсор, що має низьку роздільну здатність. Тож при роботі точності від такого помічника не очікуйте. Курсор дратуватиме виділенням не тієї частини тексту, яку планували. А щойно натиснете, не зможете скопіювати, бо миша вже перестрибнула в інше місце.

На миші краще не економити

Працювати з такою мишею важко, а грати в ігри взагалі неможливо. Графічні додатки вимагають великої точності приладу, інакше взаємодії не вийде.

Ергономічність

Дешеві маніпулятори можуть мати незручну форму і під час роботи замість вдоволення отримуватиме постійне відчуття дискомфорту. Вага у таких виробів зазвичай невелика, що призводить до додаткових незручностей.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?