Сонячні відблиски на лобовому склі несуть небезпеку: щоб уникнути аварійної ситуації залучіть певні заходи

В сонячну погоду водію, що перебуває за кермом, можуть неабияк досаждати відблиски на лобовому склі. Замість дорожньої ситуації він бачить відображення салону авто. Подібне явище ускладнює огляд і може навіть призвести до аварії.

В сонячну погоду водію, що перебуває за кермом, можуть неабияк досаждати відблиски на лобовому склі. Замість дорожньої ситуації він бачить відображення салону авто. Подібне явище ускладнює огляд і може навіть призвести до аварії.

Розчин

Відблиски на склі можуть з’являтися за певних обставин. На їх появу впливають не лише об’єктивні умови як погода чи час доби. Кут лобового скла та розміщення водійського крісла теж можуть викликати бліки.

Відблисків на склі можна позбутися

Уникнути подібної неприємності можна за допомогою спеціальних засобів, які є в продажу. Обробіть лобове скло з обох боків і промийте водою. Якщо є бажання зробити розчин самостійно, скористайтеся водою та оцтом.

Порядок дій такий:

  1. Розбавте оцет водою навпіл.
  2. Нанесіть на скло губкою, змоченою в розчині.
  3. Протріть насухо старою газетою.

Полірування

Подряпини та бруд на склі не сприяють покращенню огляду. Утворення жирового шару переломлює світло, тому і з’являються додаткові незручності. Тож використовуйте поліроль, аби скло було ідеально чистим.

Полірування допоможе

Нанесіть засіб на скло за допомогою ганчірочки. Залиште на склі, щоб закріпився, до повного висихання. Після цього можете видаляти чистою тканиною. Хімічний засіб можете замінити звичайним спиртом, натерши вмоченою у нього губкою, скло з обох боків.

Окуляри

Зовсім необов’язково боротися зі склом. Від відблисків водій може захиститися за допомогою спеціальних окулярів, що мають поляризовані скельця. Такий засіб чудово впорається зі світовими хвилями на всій площині лобового скла.

Якщо жоден із перелічених методів не призведе до позитивних результатів, залишиться єдиний вихід – заміна лобового скла.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?