Є кілька дієвих засобів для збільшення об’єму волосся: спрей, фен, укладка, завивка

В одних дівчат волосся від природи пишне й густе. Інших доля в цьому питанні обділила. Та є кілька хитрощів, що допоможуть обдурити навколишніх і покрасуватися об'ємною шевелюрою.

В одних дівчат волосся від природи пишне й густе. Інших доля в цьому питанні обділила. Та є кілька хитрощів, що допоможуть обдурити навколишніх і покрасуватися об’ємною шевелюрою.

Косметичні засоби

Якою б складною не виглядала задача набуття волоссям об’єму, з нею завжди можна вдало впоратися. Існує купа косметичних засобів. От тільки їх слід правильно використовувати.

Всі засоби наносяться на мокре волосся

У продажу можна зустріти засоби, що не змиваються. Зазвичай, це спреї, які ущільнюють волосся – лосьйони чи сироватки. Наносяться засоби на щойно вимите волосся, коли воно ще не встигло висохнути. Треба рівномірно розподілити спрей по всьому волоссю, захопивши корені.

Засобами для укладки теж можна досягнути бажаного ефекту. Треба тільки підійняти пасма й зафіксувати мусом, пінкою чи лаком. Дівчатам з короткою стрижкою можна використовувати пасту чи віск.

Сушіння волосся

Щоб додати об’ємності, волосся слід правильно сушити після миття. Коротке слід сушити феном, застосовуючи гребінець-стилет. При цьому пасма викладаються проти напрямку росту.

Кучеряве волосся завжди виглядає об’ємнішим за пряме

Власницям волосся до плечей слід під час сушки тримати голову донизу. При цьому бокові локони й ті, що ззаду треба зібрати у хвостик, а прядки на маківці й темені обробити феном.

Довге волосся доведеться зібрати в тугий хвіст на маківці, а вже потім вмикати фен. У такому разі вдасться додати об’єму біля корінців, не докладаючи особливих зусиль.

Об’ємна укладка

Коли робите укладку феном, беріть нижні яруси волосся, спрямовуйте їх догори від обличчя й підкручуйте пасма донизу. Поступово просувайтеся до верхніх пасм. Цей лайфхак дієвий для короткої стрижки.

Начешіть нижні прядки на маківці, а верхні акуратно й рівно розчешіть. Начосу ніхто не побачить, а волосся стане об’ємнішим.

Тонке пряме волосся можна завити. Так воно виглядатиме густішим й об’ємнішим.

Змініть проділ на інший бік. У такому разі волосся виглядатиме пишніше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?