“Мішків” під очима можна легко позбутися, застосувавши лід, огірок, алое, чай – беріться до справи негайно

Якщо з'являються темні кола під очима, жінки приховують їх від сторонніх очей, користуючись декоративною косметикою. А що робити з набряками? "Мішки" приховати практично неможливо.

Якщо помітили набряки під очима, реагуйте негайно. На перших етапах появи “мішків” можна спробувати здолати проблему народними методами.

Крижана вода

Рятівні кубики льоду

Вмивання холодною водою здатне значно поліпшити стан шкіри під очима. Вона стане більш пружною, а набряки не такими помітними. Вмиватися кілька разів на день, звісно ж, немає можливості. Тоді заморозьте кубики льоду й протирайте тонку шкіру з обох боків носа ними протягом дня. Можете заморозити не просто воду, а відвар ромашки чи настій м’яти. Ефект буде набагато кращий.

Огірки

Огіркова маска врятує від мішків під очима

Ці овочі почуваються добре не лише в салаті. Огірки здатні знімати набряки, а ще зменшують кількість зморшок довкола очей. Наріжте зелений овоч тонкими слайсами й витримайте в холодильнику 20 хвилин. Покладіть під кожне око по шматочку огірка і витримайте 10 хвилин. Процедуру повторюйте кілька разів на день.

Холодні ложки

Розслабити кровоносні судини та підтягнути шкіру під очима допоможе звичайна ложка. Витримайте два столових наряддя 10 хвилин у холодильнику, а потім покладіть на очі. Тримайте, допоки ложки не зігріються.

Чай у пакетиках

Чай у пакетиках допоможе при набряках

Тонізувальна дія чаю здатна зменшувати мішки під очима. Неважливо, який чай, зелений чи чорний. Головне, щоб був без додаткових домішок. Заваріть чашку чаю, а пакетик витримайте в морозилці. Коли дістанете, прикладайте до очей. Тримайте 15 хвилин.

Алое вера

М’ясиста кімнатна квітка здатна зменшувати набряклості та покращувати циркуляцію крові. Тому відірвіть шматочок від куща алое і змастіть шкіру під очима соком, який виділятиметься на лінії розрізу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?