Один секрет, який допоможе вам позбавитись плям від квіткових горщиків на підвіконні назавжди: це спрацює!

Горщики від квітів залишили плями на підвіконні? Тепер це не проблема! Позбавитись від них назавжди допоможе простий домашній засіб. Він є в кожної господині!

Квітковий рай на підвіконні завжди виглядає прекрасно, але рівно до того моменту, поки не прибирати з підвіконня горщики з декоративними рослинами. Під ними від регулярного поливу з’являються жовті плями, які дуже важко видалити.

Один секрет, який допоможе вам позбавитись плям від квіткових горщиків на підвіконні назавжди: це спрацює!
Один секрет, який допоможе вам позбавитись плям від квіткових горщиків на підвіконні назавжди: це спрацює!

На щастя, сучасні господині знають дуже ефективний спосіб для того, аби видалити з підвіконня плями некрасивого жовтого кольору. Поверхня виробу з пластику знов стане білосніжною, якщо ви використаєте дуже простий засіб, який є в кожному домі. Принцип його дії заснований на відбілюванні пластикової поверхні. Назва цього очищаючого засобу починається з літери «С» та має у складі всього 4 літери. Вже вгадали, який?

Дошкоджають застарілі плями на підвіконні від квіткових горщиків? Їх прибере засіб на літеру "С"!
Дошкоджають застарілі плями на підвіконні від квіткових горщиків? Їх прибере засіб на літеру С!

Правильно, це вона! Сода має гарну властивість до відбілювання! Вона добре висвітлить поверхню старого підвіконня, прибере з нього назавжди жовті плями від горщиків з квітами, залишки будівельних сумішей, скотчу та клею.

Сода відбілить жовті плями з підвіконня назавжди!
Сода відбілить жовті плями з підвіконня назавжди!

Використовувати соду задля видалення плям від горщиків з квітами можна двома засобами.

Засіб № 1. Насипте соду на підвіконня та рівномірно розподіліть її по всій поверхні. Протріть підвіконня губкою для миття посуду, добре змоченою в есенції оцту. Залиште розчин соди з оцтом на поверхні приблизно на 30 хвилин. Він добре роз’їсть жовті плями, а потім залишки засобу можна буде видалити чистою ганчіркою.

Засіб № 2. Зробіть суміш соди з пральним порошком. Візьміть вологу губку та протріть нею забруднене підвіконня. Далі — рівномірно розсипте по його поверхні суміш порошку із содою. Залиште її на 2 години. Потім – почистіть підвіконня щіткою середньої жорсткості.

Як відмити підвіконня від плям? Кращий засіб на літеру "С"
Як відмити підвіконня від плям? Кращий засіб на літеру С

Висвітлити плями від квіткових горщиків на підвіконні можна не тільки содою. Для цього використовують популярні хімічні засоби (Доместос, очищувач для ПВХ, порошок Комет або засіб для чищення комп’ютерного монітору), а також — перекис водню або рідину для миття посуду.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.