Зворотне миття волосся для об’єму та блиску: що це, кому підходить і як користуватися

Останнім часом набирає популярності одна процедура, яку дівчата називають "зворотне миття волосся". Розберімося, що це таке та чи всім варто переходити на подібну методику.

Зазвичай, миючи голову, ми спочатку наносимо на волосся шампунь, потім змиваємо. А вже після цього користуємося кондиціонером. Та б’юті-спеціалісти рекомендують зробити все догори дриґом, помінявши ці етапи місцями.

При зворотному митті волосся ви спочатку наносите кондиціонер, потім змиваєте та додаєте шампунь. Тонке волосся від подібної процедури, як подейкують, стає набагато об’ємнішим.

Зворотне миття волосся

Коли ви змиваєте кондиціонер звичайною водою, то багато часточок залишається на шкірі голови та локонах, роблячи їх доволі важкими. До того ж через застосування кондиціонера волосся швидше жирнішає, а укладати його стає набагато важче.

Натомість якщо ви змиваєте цей засіб з шампунем, як це трапляється при зворотному митті волосся, все кардинально змінюється. Волосся та шкіра ідеально очищуються, а об’єм залишається. При цьому кондиціонер устигає зволожити волосся, тож не слід боятися, що його використання стане марним.

Нанесіть кондиціонер і розчешіть волосся

Дерматологи запевняють, що волосся, з якого змили кондиціонер шампунем, виглядатиме довше чистим. Воно має кращий вигляд, відновлюючись і зволожуючись водночас.

От тільки дівчатам з надто густим та кучерявим волоссям бажано не користуватися подібним методом, а продовжувати мити голову, як раніше. Оскільки ефект від зворотного миття ви навряд чи відчуєте.

Володаркам тонкого волосся навпаки варто спробувати. Нанесіть кондиціонер на мокре волосся, увітріть трішки в шкіру голови. Розчісуйтеся протягом 5 хвилин, обов’язково захоплюючи кінчики. Лише після цього можете приступати до змивання засобу й миття голови шампунем як зазвичай.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.