Мистецтво тайм-менеджменту: один лайфхак, що допоможе контролювати час — встигнете все і навіть більше

Непунктуальність більше не буде для вас проблемою. Корисна порада підкаже – як контролювати свій час та завжди бути в ресурсі. З нею ви більше ніколи не будете запізнюватись

Непунктуальність — одна з постійних проблем, з якою стикаються жінки. Одвічна проблема багатьох дівчат — втрачати контроль над часом та відпускати його у вільне плавання. Виникає вона зовсім не через безвідповідальність. Головна причина того, що жінки дуже довго збираються і всюди запізнюються — як раз в тому, що вони втрачають відчуття часу. І в результаті замість п’яти хвилин збираються півгодини, а то і більше. Чи можна боротися з цією проблемою? Звісно, і дуже ефективно. Головне – знайти гарного помічника в цій нелегкій справі.

Контролювати свій час - легко!
Контролювати свій час – легко!

Щоб тримати себе в жорстких рамках і не витрачати цінний час на щось зовсім неважливе, потрібно мати в руках лише один інструмент – смартфон. Сучасний гаджет має багато функцій і серед них є й таймер. Скористайтеся ним, щоб контролювати витрати власного часу.

Встановіть на таймер свого смартфону різні мелодії чи музичні рінгтони з ритмічним звучанням. Виділяйте на виконання кожного завдання певний час і вмикайте таймер перед початком роботи. Під час виконання завдання не відволікайтеся на інші справи. Вимкніть повідомлення на телефоні, не заходьте у соцмережі та повністю зосередьтесь на реалізації запланованого завдання.

Намагайтесь, щоб цінний ресурс вашого часу був використаний з максимальною користю. Замість таймера можете створити на смартфоні Play-лист із серією ритмічних мелодій певної тривалості. Кожна з них може відповідати конкретному завданню, які ви запланували виконати у цей день. Перед початком активних дій увімкніть потрібне музичне супроводження. Воно допоможе відчувати біг хвилин та самостійно прискорювати себе, не дозволяючи розслаблятися.

Приборкайте свій час за домомогою смартфону та музики
Приборкайте свій час за допомогою смартфону та музики

Пам’ятайте, що виконання одразу декількох завдань знижує ефективність та якість роботи. Тому одне з головних правил успішного тайм-менеджменту: одне завдання — за одиницю часу. Не намагайтеся осягнути неосяжне. Завжди дійте згідно з планом та контролюйте свій час, щоб він не втікав дарма.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?