Одна порада для фінансової вдачі або колір гаманця, що зробить вас багатим. Гроші наздоженуть самі!

Якщо ви хочете швидше стати мільйонером — зверніть увагу на колір свого гаманця. Згідно народної прикмети - гаманці певних кольорів привертають фінансову вдачу. То який краще придбати? Розповідаємо!

В народі існують прикмети, що пов’язані з залученням багатства у власне життя. Одна з них стосується кольору гаманця. Вважається, що поганий колір сховища для грошей може відвадити від вашої домівки потік фінансів та призвести до того, що вони взагалі не будуть йти до вас в руки.

Який колір гаманця обрати, щоб стати багатим?
Колір гаманця може впливати на ваш фінансовий рівень

Іноді існують ситуації, коли людині доводиться заробляти собі на життя важкою працею — а грошей все одно ні на що не вистачає. Можливо, справа саме в кольорі гаманця.
Якщо вірити прикметам — гаманець певного забарвлення приваблює до його володаря вдачу. Інші ж кольори, навпаки, є символами нужденності та бідності.

Щоб збільшити свої статки та налагодити фінансовий потік — обирайте гаманець жовтого або золотого кольору. Здавна саме таке забарвлення вважалося символом багатства та великих прибутків.

Жовтий або золотий гаманець збільшить ваші фінансові прибутки
Жовтий або золотий гаманець збільшить ваші фінансові прибутки

Вибирати гаманець слід і в залежності від статі. Жінкам підійдуть вироби насиченого червоного кольору, а ось чоловікам краще купувати гаманці чорного або коричневого кольору, бо саме вони вважаються символом успіху та фінансових досягнень.

Жінки для поліпшення фінансового стану мають обирати гаманці червоного кольору
Жінкам для поліпшення фінансового стану краще обирати гаманці червоного кольору

А ось гаманці синього чи зеленого кольору краще взагалі не обирати, бо вони вважаються символом невдачі. Незважаючи на те, що зелений колір асоціюється з зеленими доларовими банкнотами – в плані залучення багатства цей колір вважають несприятливим.

Також жінкам не радять купувати сумочки та клатчі синього кольору. Згідно з прикметами — аксесуари в такому забарвленні вкрай рідко заповнюються великими грошима.
Взагалі то фінансове становище залежить не лише від кольору вашого гаманця. Має велике значення і наполеглива праця, а також — здібність керувати власними прибутками та коштами, приймати правильні рішення щодо грошей.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.