Як догодити подарунком до дня народження жінці-скорпіону? Експертні поради про всі випадки та варіанти

Яким подарунком здивувати та потішити скорпіона-жінку на день народження? Підібрати подарунок може і складно, але з порадами наших експертів, труднощів не виникне

Жінки-скорпіони люблять стриманість та стиль навіть у дрібницях. Їм можна дарувати і практичні подарунки – валізи, сумки, рюкзаки, гаманці, але найголовніше вибрати потрібного дизайну. Колір дуже важливий – глибокий та темний: червоний, фіолетовий, чорний, бордо.

Догоджаємо жінці чудовим коштовним подарунком
Догоджаємо жінці чудовим коштовним подарунком

Давайте вибирати:

  1. Орієнтуючись на смак жінки, придбайте ароматизовані свічки, пахощі, ефірні олії. А на додаток ще незвичайну ароматичну лампу.

2. Іменинниця – член вашої родини, то тоді доречно подарувати красиву, стриманих кольорів, шовкову постільну білизну.

3. Якщо ви можете собі дозволити купити дорогий подарунок, то найкращий вибір – прикраси із дорогоцінних металів. Але тут будьте уважні, деякі жінки люблять вироби зі срібла більше, ніж із золота. Підійдуть – брошка, кулон чи браслет з підвісками із символікою скорпіона, черепа, змії та міфічних істот. Зробіть вірний вибір.

4. Ваша іменинниця мріє про техніку для дома? Купуйте тільки найкращих сучасних виробників.

5. Хорошим подарунком буде і декор для інтер’єру вашої оселі. Статуетки та картини не можна вибирати навмання, тут вже потрібно порадитися з жінкою. Ця покупка не буде сюрпризом, але вона викличе справжню радість.

6. Заслужити схвалення подарунком можна придбавши натуральні засоби для ванної та догляду за шкірою: різне мило, креми, гелі, шампуні тільки відомих брендів.

7. Можна подарувати одяг з прикольними картинками, написами, фото, замовивши їх друк у типографії.

Який же подарунок без гарного букету квітів
Який же подарунок без гарного букету квітів

Важливим елементом поздоровлення – є чудовий букет квітів. Але не будь-яких, квіти повинні бути найсвіжішими, яскравими, але стриманими в оформленні. Жінки-скорпіони обожнюють орхідеї, півонії, гладіолуси та хризантеми.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.