Рудий кіт – оберіг нашої сім’ї і оселі. Розповімо всі прикмети про захисника від злих духів і наслання

Ще за старих часів люди вірили, що якщо в оселі з'явилося руде кошеня, то в сім'ї буде тепло, затишок та добробут. Адже вважалося, що саме руді коти пов'язані зі світлою магією

Вогняний кіт в оселі

Коти з вогняно-рудим кольором шерсті дуже рідко зустрічаються у природі. Але якщо вже у вас з’явився такий член родини, то він стане чудовим домашнім оберігом. Таке створіння принесе з собою в дім радість, приємні звістки, скоріше одужання хворим, покращить настрій, додасть енергії, допоможе налагодити сімейні стосунки.

Руді коти -улюбленці в родині і оберіг вашої оселі
Руді коти -улюбленці в родині і оберіг вашої оселі

Буває, що тваринку вам просто подарують, тоді обов’язково треба заплатити, навіть невелику суму, тоді ви до свого будинку привабите достаток.

Зверніть увагу на людей, кар’єра яких завжди іде у гору, швидше за все, вдома на них чекає рудий пухнастик, який допомагає своєму власнику підійматися кар’єрними сходами.

Захисник від бід і злого наслання (недоброго ока)

З давнини вважається, що в таких котів є здатність захистити нашу оселю та родину від підступів недоброзичливців: від заздрості, наслання та псування. Розберемо це більш детально.

Ваш рудий кіт може дивно зреагувати на гостя – здиблена шерсть, розпушений хвіст, вороже шипіння. Це може бути ознакою, що гість має в думках погані наміри, а може навіть не усвідомлюючи цього, заздрити господарям.

Повернувшись увечері додому, ви помітили, що ваш “золотий” котик безперестанку треться вам об ноги, муркоче. Так, він вам дійсно радий, але в нього є ще одна мета – почистити вашу ауру, бо ви піддалися якомусь негативному впливу.

Це може ще проявитися і так: ви сіли відпочити перед телевізором, а ваш улюбленець заскочив вам на ноги, треться всім тілом, штовхає в область серця. Не гоніть його – він вас лікує! Погладьте його, допоможіть йому у боротьбі з негативом. І невдовзі ви відчуєте, що вам стало затишно і спокійно.

Погляд вашого кота у потойбіччя - рятує вас від темних сил
Погляд вашого кота у потойбіччя – рятує вас від темних сил

Буває, що ваш золотий котик примружив очі, дивиться невідомо куди в одну точку, шерсть здиблена – не чіпайте його зараз. Це він відгонить негатив, який хоче дістати вашу родину.

Є ще одна важлива прикмета: коли на вас чекає далека дорога, зверніть увагу на те, як вас випроводжає ваш домашній улюбленець. Якщо пройшовся перед вами зліва направо, то треба або скасувати поїздку, або повернутися додому, випити ще кави або чаю і тільки через пів-часа вирушити в дорогу.

Всі прикмети про рудих котів говорять лише про одне – він є цінним надбанням, що збереже мир і спокій у вашій оселі. А ще, при потребі, і мишей зловить – ви у виграші у будь-якому випадку!

Нові статті

Схожі статті

Догляд за солодким перцем у липні: що зробити, аби врожай виріс великим і солодким? Ці поради допоможуть!

Липень – середина літа. В цей час на кущах солодкого перцю вже сформувались маленькі плоди. Дачникам потрібно приділити велику увагу догляду за рослиною. Інакше перці можуть дрібними і не солодкими.

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.