Як зробити стійкий манікюр без лампи вдома? Гелеві нігті за 20 хвилин: докладна інструкція і поради

Був час, коли манікюром називалася процедура нанесення на нігті простого лаку і закріплювалася блискучим верхнім шаром. Сьогодні манікюр без покриття йде у минуле

Нині великий вибір для покриття нігтів: пудра, акрил, гель та інші. Але більшість жінок віддають перевагу гель-лаку, який можна зробити тільки в салоні у майстра за пристойні гроші. Погано те, що після цієї процедури ніготь зневоднюється, травмується верхній шар пластини, а після зняття покриття нігті виглядають не дуже привабливо.

Вихід є – зараз можна привести нігті в порядок самостійно вдома без лампи, а нігті при цьому будуть міцними та здоровими. Допоможе нам у цьому діп система – це новий манікюр, що забирає мінімум часу та не потребує ніяких додаткових навичок. Метод безпечний, тому що компоненти не проникають у структуру нігтя та ні в кого не викликають алергічної реакції. Такий манікюр носиться близько 2 тижнів, не відколюється і не відшаровується, не вигоряє та не жовтіє протягом цього часу. Змити його можна рідиною для зняття звичайного лаку.

Тепер стійкий манікюр робимо вдома
Тепер стійкий манікюр робимо вдома

Діп система – це новий винахід. Спочатку його випробували на своїх нігтиках американські та китайські жіночки. А тепер прийшла черга і до нас. Придбати краще готовий набір. Входять у нього діп компоненти – база, пудра (або гель-пудра), активатор, топ та очищувач для пензликів.

Як зробити новий манікюр:

  • Потрібно підготувати нігті: обробити пилкою та знежирити.
  • Нанесіть Dip base – діп базу тоненьким шаром на один ніготь, а потім покладіть його в ємність з гель пудрою. Зробіть так обережно з наступним нігтем на кожній руці. Зайву пудру приберіть пензликом. Лампа для сушіння нам не знадобиться! Продовжувати можна вже через пару хвилин.
  • Продовжуємо – повторюємо процедуру нанесення бази, а потім гель-пудри. Чекаємо висихання.
  • Далі, не шкодуючи, наносимо Dip Activator – діп активатор. Через пару хвилин покриття стане міцним, як камінь.
  • Підшліфуйте нігті, якщо є необхідність
  • Останній штрих – надамо нігтям глянсу за допомогою Dip top – діп топ.

Самостійно вдома без лампи і різних складнощів ви зробили пудровий манікюр!

Після нього потрібно скористатися очисником для пензликів – Dip Brush Saver. Без нього пензлики затвердіють і використовувати більше їх не вийде. Тому після манікюру пензлики потрібно замочити в розчині, а потім протерти їх м’якою серветкою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?