Волосся виглядатиме чистим навіть без миття голови з шампунем: візьміть на замітку корисні лайфхаки

Насуваються зимові холоди, а значить, й можливі блекаути. Якщо відключать світло й воду, вимити голову з шампунем не буде можливості. Розберімося, як надати свіжість волоссю.

Переважна більшість людей нині миє голову щодня. Лікарям подібна перспектива не подобається, але з жирним волоссям по-іншому не можна. Та от біда, іноді немає фізичної можливості скористатися теплою водою та шампунем. Але ж дуже хочеться, щоб волосся виглядало чистим. У нас хороші новини – цьому можна зарадити.

Сухий шампунь

Як очистити волосся без шампуню

За допомогою цього засобу зможете за необхідності освіжити волосся нашвидкуруч. Сухий шампунь здатен ввібрати надлишок жиру, освіжити волосся й надати йому об’єму.

Миття без шампуню

Якщо, приймаючи душ, промити голову водою без шампуню, пил змиється, а волосся освіжиться.

Шовкова наволочка

Як очистити волосся без шампуню

Щоб волосся не доводилося мити кожного дня, змініть наволочки з бавовняних на шовкові. На цій слизькій тканині локони будуть не сильно тертися об подушку, шкірне сало вироблятиметься в меншому ступені, а голова на ранок виглядатиме неначе щойно вимита.

Підручні засоби

Покращити стан волосся можна за допомогою яблучного оцту або харчової соди. Ці інгредієнти очистять голову, а природну вологість при цьому буде збережено.

Заплітання кіс

Як очистити волосся без шампуню

Розпущене волосся здатне збирати жир, що виділяється на обличчі та шиї. А якщо загорнути його в пучок чи заплести в косу, голова довше виглядатиме свіжою.

Чисті зуби

Чистка зубів, як це не дивно звучить, регулює розповсюдження шкірного жиру по всій поверхні голови. Він затримуватиметься біля коренів, а саме волосся виглядатиме чистим.

Нові статті

Схожі статті

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.