Народні прикмети, що відкриють шлях до багатства: 6 + одна річ, які вдома краще не зберігати

Список речей, що притягують в оселю бідність. Позбавтесь від них якомога швидше — і багатство не змусить себе чекати. Прикмети наших предків про розбиті дзеркала, яким треба вірити

Наші предки вірили в те, що деякі речі можуть притягувати в оселю бідність. І тому від них краще треба позбавлятись. Пропонуємо до вашої уваги перелік цих речей. Подивіться — можливо деякі з них зберігаються у вас вдома.

Старий одяг

Старий одяг краще вдома не зберігати
Старий одяг краще вдома не зберігати

Багато хто зберігає вдома старі речі в надії, що вони колись таки знадобляться у побуті. Цього робити не варто, адже все старе і ношене відлякує від оселі фінансову вдачу. Якщо речі пролежали понад рік і ніхто до них не доторкнувся – то так буде і надалі. Вони будуть збирати пил та усю негативну енергію. Зазвичай в оселі, що заповнена старими речами, мешканці часто сваряться і хворіють.

Розбите дзеркало

Розбите дзеркало
Розбите дзеркало

Дзеркало з тріщинами стає провідником негативної енергії у будинок. Вважається, що дзеркало — це портал в інший світ. В давнину його навіть використовували для Різдвяних ворожінь зі свічками. Якщо поверхня дзеркала ціла — воно не пропустить негатив у будинок. Але тільки-но воно розіб’ється – його слід негайно викинути, бо інакше через тріщини в оселю будуть потрапляти хвороби, злидні та сварки.

Похмурі картини

Пейзаж осені
Пейзаж осені

Пейзажі, на яких зображено мертві або ж повалені дерева — випромінюють негативну енергію, яка не дуже добре впливає на стан мешканців оселі. Тому від таких малюнків краще позбавитись. Віднесіть їх в комору або на смітник.

Поламана техніка

поламаній пральній машинці в домі не місце
Зламаній пральній машинці в домі не місце

Поламана техніка в будинку — ще одне джерело негативної енергетики. Часто власники свого житла використовують неробочі холодильники або ж пральні машини у якості підставок та тумбочок.
Такий варіант використання непотрібної техніки може бути зручним і допомагає заощадити гроші, але ж загальна енергетика в будинку від подібних сусідів сильно програє. Те ж саме стосується стареньких ноутбуків, телефонів і комп’ютерів, від яких потрібно позбавлятися вчасно.

Сухий очерет

Сухий очерет в домі не зберігають
Сухий очерет в оселі не зберігають

Сухий очерет в оселі — символ вдівства, смерті або ж тяжкої хвороби. Викиньте його скоріше.

Опудала, роги і шкіри тварин

Роги тварин в оселі можуть стати на перешкоді финансовій вдачі
Роги тварин в оселі можуть стати на перешкоді финансовій вдачі

В житловому будинку згідно з народними прикметами, не можна зберігати ані роги тварин, ані шкіри. Навіть порожні раковини молюсків, які чимало людей привозить з морського відпочинку – теж не варто залишати у оселі. Адже вони зберігають в собі негативну інформацію і можуть сильно нашкодити людям. Через такі предмети часто виникають серйозні проблеми зі здоров’ям.

Старі віники

Старий віник з оселі треба прибрати
Старий віник з оселі треба прибрати

Віник допомагає позбавитись від бруду та мотлоху, але під час постійного використання зношується і стає пошарпаним. Від старих віників краще позбавлятись, бо вони можуть приманити у будинок безгрошів’я, хвороби та злидні.

Нові статті

Схожі статті

Такого ви ще не пробували! Як приготувати пряний хрін з помідорами – вийде не лише смачно, а й бюджетно

Ви закохаєтесь у цю страву з першого погляду: кулінари розповіли, як приготувати хрін з помідорами та що для цього потрібно. Простий покроковий рецепт.

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?