Один факт, як і коли додавати кондиціонер для прання: в барабан чи лоток. Гарантуємо чистоту і свіжий аромат

Кондиціонер для білизни був створений для пом'якшення і надання свіжого аромату випраному одягу. Але як його правильно використовувати?

Просто чисті речі – це нудно. Впевнені, ви любите, коли від вашого одягу приємно пахне. Для цього є кондиціонери для білизни, а також ополіскувачі. Проте не завжди зрозуміло, куди краще їх лити – в барабан чи лоток? У цій статті ми розповімо вам усі секрети, завдяки яким ваша білизна буде не лише бездоганно чистою, а ще й м’якою та пахучою.

Куди лити кондиціонер для прання?

У кожній пральній машині–автомат у лотку є три відсіки для мийних засобів.

  • Один, позначений буквою А, цифрою 1 чи римською І призначений для плямовивідних засобів для попереднього прання чи замочування. Якщо ви не збираєтесь так прати одяг, заповнбвати цей відсік не потрібно.
  • Другий зазначений буквою В чи римською ІІ – для прального порошку та звичайного прання. Сюди ми додаємо звичайні засоби, будь то гель чи порошок.
  • Відсік із зірочкою чи квіточкою – той, що нам потрібен. Саме в нього заливають кондиціонер для білизни чи ополіскувач. Економні господині, до речі, додають трошки столового оцту в цей відсік  для розм’якшення води під час прання.

Не переплутайте відсіки для порошку і кондиціонеру, інакше машинка випере ваші речі кондиціонером і прополощить із порошком.

Як і коли додавати кондиціонер у пральну машину
Як і коли додавати кондиціонер у пральну машину

Коли додавати кондиціонер для прання?

Найкраще до відсіку з зірочкою заливати кондиціонер до прання, або безпосередньо під час нього. Головне – встигнути зробити це перед тим, як пральна машина почне набирати воду, щоб засіб потрапив у барабан.

Чи варто додавати кондиціонер у барабан?

Експерти не рекомендують лити кондиціонер у чистому вигляді в барабан, адже він лишить плями на вашому одязі. Краще розбавити його водою, замочити в ньому речі перед пранням і використовувати віджим.

Єдині засоби, які завжди ідуть в барабан машинки – це  капсули для прання (обов’язково під одяг, ближче до води), серветки для захоплення кольору (зверху на вже загружений одяг) і м’ячики для сушки.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.