ТОП-3 простих правила фарбування брів хною для найкращого та якомога тривалішого результату: замість татуажу

Фарбування брів хною – натуральний спосіб додати родзинку до свого образу. А щоб результат протримався довше, треба притримуватись простих правил, які ми перелічимо далі у статті.

Брови – саме те, що дає “родзинку” кожному обличчю. Навіть в українському фольклорі вони згадуються чимало. Хлопці казали про дівчат, яких люблять – “В неї брови до любові, а устоньки до розмови”. А чого варті одні лиш “Чорнії брови, карії очі”, оспівані в безлічі пісень?

Обираючи між щоденним макіяжем, фарбуванням натуральними чи синтетичними барвниками чи татуажем, багато хто зупиняється саме на другому варіанті. Хна належить до натуральних барвників, і є популярним засобом як серед професійних майстрів, так і в тих жінок, хто робить цю процедуру “на дому”. І не дивно, адже в хні багато переваг: вона розбавляється водою, а не агресивним оксидом, лишається на волосках на 2 тижні а не декілька днів та має безліч відтінків.

3 правила, завдяки яким фарбування хною на бровах триматиметься довше
Щоб фарбовані хною брови довше тримали колір, дотримуйтесь цих трьох простих правил: секрети краси

Щоб продовжити стійкість фарбування хною, дотримуйтесь наступних правил:

Перші 24 години після фарбування уникайте попадання мийних засобів на зону брів – якщо зовсім не мочити їх важко під час вмивання, то хоча б не намилюйте. Це дасть можливість пігменту якнайкраще проникнути в структуру волосків і лишитися там надовше.

Спробуйте олію: хна чудово взаємодіє з олією, і її можна використати, щоб захистити пігмент від вимивання. Перед походом в душ, лазню чи рутинним вмиванням кожного ранку та вечора нанесіть на зону брів невелику кількість косметичної або рослинної олії та насолоджуйтесь результатом.

Масажуйте брови – спеціальною щіточкою з використанням олійки чи навіть простого крему для обличчя. Регулярний масаж покращує кровообіг, що в зоні брів особливо важливо для росту нових волосків. Разом із цим ви можете використовувати народні хитрощі для густоти брів: касторову, рицинову олію або їх суміш. Ви будете вражені результатом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?