Народні прикмети про гроші: в які дні тижня їх краще не рахувати, щоб не опинитись на межі бідності

Напевно, багатьом з вас доводилося чути таку приказку: "гроші – рахунок люблять". А ще в народі існує чимало прикмет, які стосуються грошей та відносин людини з ними. Пропонуємо їх до вашої уваги.

У наших пращурів існувало чимало прикмет стосовно грошей. Деякі з них торкаються їх підрахунку. Наприклад, в давнину вважали, що найбільш несприятливими днями для підрахунку грошиків є:

  • понеділок (рахування грошей в цей день призводить до бідності);
  • четвер (підрахунки грошей – до матеріальних втрат);
  • субота (якщо рахувати цього дня гривні – в майбутньому стануться марні витрати).

А ще рахування грошей під забороною у Великий Піст — бо будете жити в злиднях та бідності.

Гроші краще рахувати вранці
Гроші краще рахувати вранці

Якщо вірити народним прикметам і порадам досвідчених нумерологів — то збільшити свої матеріальні статки можливо лише при використанні особливих схем підрахунку грошиків у гаманці. Наприклад, кишенькові купюри треба перераховувати тричі на день — з ранку, по обіді та ввечері.

Гроші, що відкладені на повсякденні потреби – краще перерахувати у п’ятницю вечором.

Окрема схема існує для перерахунку крупної суми грошей, відкладених на серйозну покупку. Їх рахують один раз на 2 тижні – коли сонце заходить за обрій. Краще обрати для цієї процедури день з парним числом.

Нові кошти, що надійшли до вашого родинного бюджету – краще перерахувати відразу після отримання. А потім — ще раз, 20 годин потому. Оберіть для цього затишний та затемнений куточок в своїй оселі.

Гроші завжди треба рахувати на самоті – коли в кімнаті нікого немає. Краще, якщо приміщення буде ізольованим і зачиненим на замок. Не треба, щоб ваші матеріальні доходи бачив будь-хто з сторонніх людей.

А ще наші предки говорили, що ввечері гроші рахувати не можна – це призведе до неочікуваних трат.

Чужі гроші краще взагалі не перераховувати – особливо ввечері. Бо це позбавить вас самих фінансової вдачі та великих матеріальних статків.

Намагайтесь ні віддавати усі дрібні монетки, що є у вашому гаманці. Завжди залиште там декілька штук, які будуть свого роду талісманом і притягнуть до вас більш крупні грошові купюри.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.