ТОП-5 + один перевірений спосіб загадати бажання на Новий 2024 рік так, щоб воно точно збулося

В Новорічні свята навіть найзатятіші скептики вірять у магію та чудеса. Загадувати бажання – чарівна традиція, до якої ще приємніше долучатися, коли впевнений, що загадане збудеться.

Напевно, більшість із читачів знають про загадування бажання з келихом шампанського – коли під відлік останніх секунд ви записуєте бажання на листочку, спалюєте його в вогні та випиваєте попіл з шампанським. Але окрім цього є ще багато способі здійснити свої мрії. Читайте далі ще декілька способів загадати бажання на Новий рік, завдяки яким вони точно збудуться.

Ялинкова прикраса

Заздалегідь – за день до Нового року, – напишіть своє бажання на невеликому папірці, скрутіть і впихніть до ялинкової прикраси. Після цього необхідно повісити цю іграшку якнайвище, а після свята – сховати до того часу, поки загадана мрія не здійсниться.

Пляшка шампанського

Після того, як всі за столом вже закінчили першу пляшку ігристого, напишіть своє бажання на папірці та засуньте його в ту пляшку. Її необхідно закоркувати та заховати, а коли бажання збудеться – можете сміливо позбавлятися від неї.

Як загадати бажання на Новий рік, щоб вони точно збулися
Як загадати бажання на Новий рік, щоб вони точно збулися

Під подушку

Цей метод підходить для тих, хто має декілька мрій, які вважає рівноцінно важливими. В останній день року напишіть кожне на окремих листочках та заховайте під подушку, а вранці дістаньте навмання три з них – ті бажання, що написані на них, обов’язково збудуться цього року.

Мрії в банці

Напишіть кожне своє бажання на окремому папірці та складіть їх до банки. Можете прикрасити це цукерками, гілочками, шишками тощо. Закрийте цю банку та відставте подалі, а в кінці 2024 року прочитайте всі папірці та підсумуйте, які бажання здійснилися.

Монетка

Це бажання для тих, хто хоче покращити своє фінансове становище. Треба взяти монетку жовтого відтінку щонайменшого номіналу, і тримати її в руці протягом всього бою курантів. Після цього її треба вкинути до келиха з ігристим і випити напій, а монетку носити з собою в гаманці протягом усього року.

Бажання на вагітність

Жінка, яка хоче завагітніти, під час відліку останніх секунд до Нового року повинна очистити мандарин і з’їсти його. Якщо у мандаринці попалася хоч одна кісточка, то жінка обов’язково завагітніє.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?