До важливих змін у житті: що означає, якщо чужа кішка прийшла у ваш будинок? Прикмети про котів

Навіть якщо ви не любите котів, у жодному разі не можна виганяти муркотика, який сам прийшов до вашого обійстя. Інакше можете накликати на власну голову велику біду.

Кішки мають доволі сильну енергетику. Вони здатні не лише лікувати хазяїв, передбачати непогоду, але й за певних обставин сприяють добробуту родини. Недарма ж, заселяючись у нове житло, люди першим запускають котика. Де тварина ляже, там і слід встановлювати ліжко.

Що робити, якщо до вас прийшов чужий кіт

Якщо ж чужа кішка прийшла сама до вашого дому, її не можна проганяти. Муркотуха завітала не просто так, а зі щастям та добробутом для хазяїв. Деякі езотерики запевняють, що у чотирилапу вселяється душа родича з того світу.

Непрошену пухнасту гостю обов’язково слід взяти до себе. У такому разі у вашому домі не переводитимуться гроші, а всі справи залагодяться. Навіть якщо немає можливості прихистити котика, потурбуйтеся про нього й знайдіть хорошу родину. Якщо ганятимете, відвернете від себе удачу аж на 7 років.

Що робити, якщо до вас прийшов чужий кіт

Бувають випадки, що кіт прийшов у ваш дім, трішки побув і кудись безслідно зник. Це означає, що він забрав із собою смерть когось із домашніх. У разі приходу кота після смерті родича, він сповіщає, що душа небіжчика упокоїлася.

Уважно придивіться до окрасу пухнастика:

  • чорний колір забарвлення свідчить, що з дому підуть нещастя;
  • чорний кіт із білими лапками попереджає про зростання зарплати й рух кар’єрними сходами;
  • сіра тваринка захистить від недоброзичливців і проявлятиме агресію до гостей, які мають лихі наміри;
  • білий смух нового годованця призведе до успіхів й багатства та позбавлення від хвороб.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?