Курячі яйця не можна їсти з ось цим: ТОП-5 продуктів, з якими дієтологи не радять їх поєднувати

Курячі яйця — це корисний та дієтичний продукт, насичений білком і корисними мікроелементами. Але вживати їх з певними продуктами харчування не можна. Розповідаємо, з чим поєднувати яйця недоречно.

Курячі яйця вважаються корисним продуктом, але їх поєднання з деякими продуктами харчування може нашкодити організму. Пропонуємо до вашої уваги список продуктів харчування, які краще не готувати разом із курячими яйцями.

Бекон

Багато хто полюбляє їсти бекон разом із яєчнею. Але насправді так робити не можна. Згідно з дослідженнями шведських вчених — регулярне дослідження шведських вчених, регулярне вживання яєчні з ковбасою або беконом пов’язане з високими ризиками появи зайвих килограмів, а також серйозних проблем зі здоров’ям. Регулярне вживання такої їжі може призвести до підвищення ризику інсультів, а також раку підшлункової залози.

Молоко

Яєчню із молоком поєднувати не можна, адже спільне вживання цих продуктів харчування призводить до погіршення вживання білка. Це особливо стосується соєвого молока. Якщо запивати яєчню соєвим молоком – ви отримаєте лише ударну дозу холестерину, яка не зробить вас здоровішим.

Які продукти не можна вживати разом з яйцями
Які продукти не можна вживати разом з яйцями

Банани

Вживання бананів разом із яйцями може спричинити проблеми із травленням. Дієтологи вважають, що банани краще взагалі не поєднувати з іншими продуктами харчування. Вони уповільнюють травлення та погано засвоюються в будь-якому поєднанні. Банан — ідеальний варіант самостійного перекусу, а ось разом із яйцями їх краще не поєднувати.

Чай

Запивати яєчню чаєм не варто. В складі цього напою міститься танін, який не дає корисним речовинам добре засвоюватись після термічної обробки яєць. В складі яєць міститься залізо, а танін з чаю пригнічує їх засвоєння. Крім того, таке засвоєння може спровокувати закреп.

Риба

Яйця з рибою теж не дуже ладять. В складі риби міститься авідин — речовина, що нейтралізує вітамін В7. Внаслідок цього риба втрачає свої корисні властивості.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?