Один факт, що додати до пральної машини, щоб повернути білосніжний колір речам: 5 копійчаних засобів

Білі речі допомагають виглядати чисто та зібрано. Але якщо їх колір тьмяніє, його важко повернути. Ми знаємо, як зарадити цій прикрості – пропонуємо вам 5 способів повернути білий колір речам.

Зберегти білі речі в ідеальному стані ой як не просто – і якщо вивести плями в сучасній доступності різноманітних засобів не так вже й важко, то зберегти білосніжний колір не так вже й просто. Ми розкажемо, що додати до пральної машинки, щоб ваші речі лишалися білими надовше.

Відбілювач

Інтуїтивно зрозуміло, навіщо додавати відбілювач до прання білих речей. Треба просто додати порцію відбілювача до мийного засобу для прання, уважно дотримуючись інструкцій виробника відбілювального засобу, щоб не пошкодити одяг.

Як повернути білий колір навіть старим речам: 5 простих і доступних засобів, які треба додати до пралки
Як повернути білий колір навіть старим речам: 5 простих і доступних засобів, які треба додати до пралки

Кухонна сіль

Звичайна столова сіль теж є гідним засобом для збереження білосніжного кольору речей. Для цього у відсік із пральним порошком чи гелем додайте пів склянки солі. Вона також буде корисна для кольорових і чорних речей, бо утримує барвник у волокнах тканини та запобігає вицвітанню.

Лимонний сік

Сік цього цитруса відомий своїми відбілювальними властивостями, та й до того ж приємно пахне. Щоб освіжити і колір, і аромат свого одягу, додайте кілька ложок щойно вичавленого соку лимона в лоток у відсік для порошку та запустіть звичайний цикл прання. Ваші речі набудуть неймовірного свіжого запаху та повернуть сліпучо-білий колір.

Столовий оцет (9%) або яблучний

Ще один доступний засіб, який допоможе підтримати білосніжний колір речей. Для цього в лоток пральної машини до відсіку з мийним засобом додайте чверть склянки яблучного або звичайного 9%-го столового оцту. Він також допоможе пом’якшити тканину, тому ви зекономите ще й на кондиціонері. Якщо вас турбує їдкий запах, що якимсь чином не вимився з одягу за звичайний цикл прання  – запустіть додатковий цикл полоскання після прання одягу з оцтом.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.