Навіщо господині додають борошно до овочевого супу: відповідь вас здивує, і ви самі станете так робити

Овочевий суп – класична перша страва для багатьох українців. Проте, деяким не подобається його надто легка текстура. Ми знаємо, як цьому зарадити.

Овочеві супи завжди прості в приготуванні, але якщо не додавати крупи та картоплю – то виходить не наваристий суп, а водичка з присмаком і шматочками овочів. Консистенція страви програє будь-якому м’ясному супові, але якщо додати один інгредієнт – усе зміниться кардинально.

Навіщо додавати борошно в овочевий суп: лайфхак

Цей інгредієнт врятує ваш суп, якщо ви вирішили все ж не додавати до нього ніяких круп та картоплі. Борошно легко виправить консистенцію та смак страви, головне – знати, коли та в якій кількості його додавати.

Кулінари розповіли, навіщо додавати борошно в овочевий суп
Кулінари розповіли, навіщо додавати борошно в овочевий суп

Якщо ви додасте невелику кількість борошна до супа, що ще готується, то він умить стане смачнішим та більш наваристим. Перед тим, як відправити порцію борошна, треб його трошки розігріти на сковорідці.

Саме обсмажене борошно, а не додане одразу з упаковки, надасть страві цікавого та яскравого смаку, і завдяки своїм властивостям допоможе супу загуснути. Після такого додатку ваші овочеві супи не поступатимуться за смаком жодному м’ясному!

Як приготувати смачний овочевий суп

Окрім додавання борошна, для смачного супу важливо також починати зі свіжих та смачних продуктів – морква, цибуля, будь-яка капуста, за бажанням можна додати свіжу селеру, спаржу, картоплю чи солодкий перець.

Також не забувайте до свого овочевого супу додавати різноманітні приправи, особливо корені петрушки, коріандру, куркуми, селери тощо. Прикрасити страву перед подачею свіжою дрібно нашаткованою зеленню теж не буде зайвим – це не лише виглядатиме гарно, а й смакуватиме втричі краще.

Спробуйте нові інгредієнти – цвітну замість білокачаної капусти, додайте квасолі чи інших бобових, а також замість петрушки спробуйте додати в суп шпинат. Експериментуйте, допоки не знайдете своє улюблене поєднання.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?