Роблю цей трюк із молоком і готую м’ясо, яке ну просто тане у роті: як зробити особливий маринад

Про цю хитрість знають небагато господинь, і саме вони радують себе та рідним ніжними м'ясними стравами. Як приготувати молочний маринад для м'яса, яке просто тане в роті – читайте далі у статті.

Будь-яке м’ясо стане куди більш смачним та ароматним, якщо його правильно замаринувати. Існує безліч рецептів саморобних маринадів для м’яса, а також у магазинах є такі масового виробництва. Ми знаємо унікальний рецепт маринаду з використанням молока, завдяки якому ваші страви з м’яса стануть неймовірно ніжними та апетитними. Ним вже користуються найдосвідченіші господині та кулінари, і в результаті отримують неймовірного смаку м’ясні страви.

Унікальний молочний маринад для м’яса: рецепт

Для приготування вам знадобляться інгредієнти, які точно знайдуться в кожній оселі або найближчому супермаркеті – молоко жирністю в 3,2%, декілька зубчиків часнику, цукор, сіль та мелений перець. Також ви можете додавати улюблені спеції, що пасуватимуть до обраного виду м’яса.

Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м'ясо, що буде танути в роті
Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м’ясо, що буде танути в роті

Щоб приготувати молочний маринад, додайте дві склянки напою до сотейника та вичавіть туди декілька зубчиків часнику. Також відправте до маринаду 4 столові ложки цукру, по дрібці солі та перцю та закип’ятіть суміш. За бажанням можете додати інші спеції – копчену паприку, карі, розмарин, кмин, кайєннський перець та коріандр. Якщо ви готуватимете страву з м’яса та засмажки – вийде дуже смачне та приємне по текстурі поєднання.

М’ясо тим часом наріжте на зручні шматочки. Обов’язковою умовою є температура – продукт має бути холодним. Натріть шматки м’яса сіллю та часником, помістіть у якусь тару (чи зіп-пакет) і залийте попередньо охолодженим молочним маринадом. Помістіть замариноване м’ясо до холодильника та залиште його на три години. Для посилення ефекту можете протримати м’ясо в маринаді протягом ночі, а вже зранку готувати улюблену страву.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".