Один факт, як винести ялинку з дому і не засипати все голками: врятує дешева річ, що є у кожного вдома

Однією з найбільших проблем живих ялинок є те, що їх голки з часом осипаються, і донести прикрасу до найближчого смітника – той ще "челендж". Проте ми знаємо, як цьому зарадити простим способом.

Жива ялинка вже давно є символом новорічних свят, адже не лише прикрашає оселю своїм чарівним виглядом, а й наповнює її свіжим хвойним ароматом. Єдина проблема – це голки, що постійно осипаються. Їх доволі легко вимести з-під ялинки, поки вона стоїть, але все це перетворюється на катастрофу по закінченню свят, коли треба донести ялинку до найближчого смітника.

Як винести ялинку з дому, не засмітивши голками все на своєму шляху: лайфхак

Користувачі соціальних мереж із усього світу радяться, як найлегше винести живу ялинку по закінченню свят, і потім не підбирати голки з усіх щілин протягом цілого року. Одним із найкреативніших та найпростіших способів із мережі ми поділимося з вами.

Як легко винести ялинку з оселі, щоб не насмітити голками
Як легко винести ялинку з оселі, щоб не насмітити голками

Так, існує простий, доступний та доволі цікавий спосіб зарадити проблемі “голкопаду”, використовуючи те, що є, напевно, в кожній оселі. У соціальній мережі TikTok користувачка Дженні опублікувала відео, де її бойфренд демонструє геніальний спосіб прибрати ялинку без зайвого клопоту та купи сміття.

Необхідно лише взяти старе простирадло, застелити ним підлогу та покласти на нього ялинку. Після цього дерево необхідно “завернути” в простирадло, та для надійності зв’язати кінці тканини в вузлики. Таким чином, не постраждають ті, кому доведеться виносити ялинку, і не залишиться “шлейф” голок по всьому будинку. Пара жартівливо називає цей метод “Treerito” – від слів “tree” – дерево, і “burrito” – мексиканської страви, що виглядає як загорнута у тортилью начинка.

При цьому абсолютно не важливо, з якого матеріалу виконаний шматок тканини – головне, щоб вам було не шкода позбутися його разом із ялинкою (або ж зберегти до наступного року, якщо не утворяться зайві дірки.

@ohthatjenny

No pine needles all over the house! #christmastreeremoval #christmastreehack #christmastreedecor #cleaningupchristmas

♬ Elf – Main Theme – Geek Music

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?