Дістав пил на меблях? Є чудовий засіб для прибирання: у такому разі дерев’яні поверхні сяятимуть чистотою

Боротьба з пилом у квартирі будь-яку господиню може вивести з рівноваги. Щойно змахнеш із пласких поверхонь, як він уже знову осів. Та є один інгредієнт, що здатен допомогти.

Якщо застосувати цю хитрість, то витирати пил двічі на день не знадобиться. Вона просто не осідатиме на гладких поверхнях меблів. Купувати дорогий засіб не потрібно. Цей інгредієнт є у кожній домашній аптечці.

Гліцерин

Отже, діставши гліцерин, позбудетеся клопоту з пилом надовго. Застосувати цей косметичний засіб можна дуже просто. Спочатку протирається поверхня меблів вологою ганчіркою.

Як позбутися від пилу надовго

Потім на суху ганчірочку з мікрофібри наноситься кілька крапель гліцерину. Якщо пройтися по чистих меблях цим засобом, утвориться непомітний оку захисний шар, що не дозволить пилинкам окупувати дерев’яні частини.

Можна також змочити шматочок тканини водою, ретельно відтиснути і капнути гліцерин. У такому разі протирати меблі доведеться лише раз, а ефект від подібної фішки буде неперевершеним. У разі появи розводів на гладких поверхнях протріть меблі сухою ганчірочкою.

Кондиціонер для білизни

Цей засіб для прання має подвійне призначення. Завдяки йому можна добитися гарного результату в боротьбі з пилом, адже має антистатичні властивості. Візьміть 1 частину кондиціонера, долийте 4 частини води. Перемішайте. Залийте суміш у пульверизатор. Розбризкайте рідину, після чого протріть сухою серветкою.

Як позбутися від пилу надовго

Поліроль

Якщо не довіряєте підручним засобам, можете скористатися спеціально для цього призначеними. Поліроль наноситься виключно на суху й чисту поверхню. Якщо діятиме за інструкцією, вказаною на упакуванні, зможете добитися, що пил буде відштовхуватися від гладких поверхонь.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.