Один факт, як заощадити гроші на продуктах під час походів до супермаркету: найкращі поради

Завдяки цим порадам ви навчитеся робити вигідні покупки та завжди заощаджувати на продуктах. Гаманець вже не буде так швидко пустіти, і відмовлятися від улюбленої їжі теж не доведеться.

За допомогою лайфхаків, що ми перерахуємо далі у статті, ви більше ніколи не страждатимете від незапланованих витрат на продукти. Стати свідомими та більш заощадливими зовсім не важко – просто зробіть наступні поради звичкою.

Як заощадити на покупці продуктів у магазині, супермаркеті чи на базарі

Перша та найголовніша порада – створюйте список продуктів. Якщо ви плануватимете свій раціон на тиждень чи хоча б кілька днів наперед і записуватимете необхідні інгредієнти – ви уникнете більшості імпульсивних покупок, які потім все одно згниють у глибинах холодильника. Це не лише зекономить гроші, а й час на постійне прибирання прострочених продуктів.

Експерти розповіли, як робити вигідні покупки та легко заощадити на продуктах
Експерти розповіли, як робити вигідні покупки та легко заощадити на продуктах

Також важливою порадою буде встановлювати приблизний бюджет на кожен такий похід в магазин. Не дозволяйте собі виходити за його межі – ви зможете обирати продукти менш відомих торговик марок і не переплачувати за бренд, при цьому не відмовляючись від якогось конкретного продукту.

Також експерти радять не використовувати кредитні кошти з карти, і взагалі перейти на готівку під час покупок у магазині. Це дасть вам можливість відчути “втрату” коштів і підходити більш раціонально до покупок.

Також корисним буде слідкувати за знижками в супермаркетах у Інтернеті або на самих торгових точках. Також отримавши картку лояльності, яку пропонують в багатьох мережевих магазинах, ви отримаєте ексклюзивні знижки або накопичете “бонуси”, якими з плином часу можете розрахуватися за один із походів у супермаркет. Але старайтеся використовувати знижки саме на ті товари, що вам не обхідні – ми ж намагаємося мінімізувати зайві витрати. Тому не купуйте щось лише тому, що воно зараз на знижці – це до добра не доведе.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.