ТОП-3 кулінарних секрети приготування тушкованої капусти або правильна підготовка – має значення

Щоб тушкована капуста вийшла смачною і апетитною - обов'язково застосуйте при її приготуванні деякі хитрощі. Наприклад, оберіть правильний посуд. Детальніше про кулінарні лайфхаки читайте далі.

Тушкована капуста стане ідеальною стравою до вашого повсякденного меню, якщо під час її приготування ви скористаєтесь наступними порадами від експертів.

Виберіть правильний посуд

Для приготування апетитної тушкованої капусти ідеально підійде посуд із товстим дном
Для приготування апетитної тушкованої капусти ідеально підійде посуд із товстим дном

Щоб ваша капуста тушкувалась рівномірно і не пригорала – використовуйте для її приготування придатний посуд. Найкращий варіант – якщо ємність для приготування капусти має товсте дно.

Гарно приготуйте овочі для засмажки

Тушкована капуста буде смачною, якщо додати до неї овочі
Тушкована капуста буде смачною, якщо додати до неї овочі

Тушкована капуста вийде смачною і ароматною, якщо ви правильно підготуєте додаткові овочі для неї.

Спочатку швиденько обсмажте на пательні моркву та цибулю, попередньо добре подрібнивши їх. Додайте до овочів невеличку кількість коричневого цукру.

Після цього додайте до капусти невеличку кількість томатної пасти і спеції – за смаком. Щоб овочевий компонент тушкованої капусти повністю розкрив свої смакові властивості – необхідно дати йому трохи часу для повноцінного обсмажування. Потримайте овочі на невеличкому вогні декілька хвилин, а потім – додавайте свіжу нашатковану капусту.

Додайте до страви м’ясо

Таємниці приготування смачної тушкованої капусти
Таємниці приготування смачної тушкованої капусти

 

Якщо ви бажаєте, щоб тушкована капуста вийшла смачною, апетитною і ситною – обов’язково додайте до неї м’ясні вироби. Вводіть їх до страви обережно і в невеликій кількості. Це можуть бути як звичайні сосиски або сардельки, так і м’ясо свинини, телятини або курки. Звісно, перед приготування м’ясо або м’ясні вироби ріжуть на невеличкі шматочки приблизно однакового розміру.

Пам’ятайте, що спочатку потрібно довести фарш або сосиски до готовності в окремому посуді. До складу головної страви додавайте м’ясо чи м’ясні вироби наприкінці процесу приготування. Бажано, щоб до фінальної частини приготування тушкованої капусти залишалось не більше 10 хвилин.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?