Як швидко зняти гель-лак вдома: 5 кроків для ідеального результату без пошкодження нігтьової пластини

Щоб зняти гель-лак, не обов'язково звертатися до манікюрниці. Все можна чудово зробити вдома. Тільки діяти слід за інструкцією, щоб і покриття позбутися, і нігті не зіпсувати.

Існує кілька способів позбутися від селевого покриття. Найдоцільніше скористатися звичайною фольгою, в якій запікається м’ясо в духовці. Безворсові серветки замініть ватяними дисками, розрізавши навпіл і ще раз навпіл.

Звичайний змив для нігтів із легкістю стане заміною спеціальному ремуверу. Засіб бажано брати без ацетону в складі, оскільки тримати доведеться 15 хвилин, і нігтьова пластина може витончитися.

Як зняти гель-лак у домашніх умовах

Ватні диски розріжте на 4 частини. Якщо нігті дуже довгі, можливо, знадобляться не четвертинки, а половинки, адже вони мають покриватися повністю. Ще краще вирізати їх за формою нігтя. Фольги знадобиться 10 шматочків. Вони мають обертати крайню фалангу пальця.

Беріть шматочок диска, вмочайте у підготовлену рідину для зняття лаку. Накладайте на ніготь. Зафіксуйте фольгою. Зробіть так з усіма пальцями. Якщо у вас є силіконові ковпачки, можна обійтися без фольги.

Як зняти гель-лак у домашніх умовах

Вони підходять для багаторазового використання. Треба витримати не менше 15 хвилин. Час від часу масажуйте нігті, щоб рідина проникала якомога глибше в покриття.

Зніміть фольгу з одного пальця, зачепіть диском, щоб зняти якомога більше гелю. Решту зніміть за допомогою абрикосової палички. Робіть усе швидко, допоки покриття знову не застигло. Можливо, доведеться трішки попрацювати пилочкою для нігтів.

Знімайте наступний ковпак і робіть ту ж процедуру. Нанесіть на кутикулу живильний крем. Зробіть легкий масаж і зробіть вітамінізовану маску. Після всіх процедур покрийте нігті лікувальним прозорим лаком і походіть так кілька днів.

Нові статті

Схожі статті

Так і не скажеш, що це поп-зірка: Настя Каменських в спортивному костюмі посеред вулиці сіла на підлогу

Побачивши, що за вікном ясний сонячний день, Настя Каменських не втрималася. Вбралася у спортивний костюм та бейсболку, прихопила Мімі й вийшла ловити травневі промінчики.

“Моє серце вільним не буває”: Ірина Білик вперше розповіла, що закохалась. Невже знову Діма Коляденко?

Співачка Ірина Білик вперше розповіла, що має романтичні почуття до одного дуже відомого чоловіка, але вони ще не перебувають у стосунках: що відомо?

Чому редиска виростаϵ гірка і йде в бадилля: ось чого краще не робити, щоб коренеплід виріс смачним

Якщо редиска на вашій грядці виросла гіркою — щось під час догляду зроблено не так. Можливо, поливів було недостатньо чи посадки занадто загущені. Чому саме коренеплід гірчить — читайте про це далі.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: довіртесь своїм відчуттям

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Діва, Скорпіон, Лев: зірки рекомендують прислухатись до вашої інтуїції та внутрішнього голосу.