Один факт про ім’я Марія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Марії серед знаменитостей

Ім'я Марія доволі розповсюджене в усьому світі, адже саме так називали маму Ісуса. Значення імені, можливо, для її власниці видасться дещо несподіваним.

Якщо перекласти ім’я з давньоєврейської, вийде “гірка сумна пані”. Таке значення Марії може видатися не дуже привабливим. Тим часом дівчинку можна називати пестливо Марічка, Марійка. Є ще купа інших варіантів в інших мовах.

Дитинство

Зазвичай Марічка у дитинстві зростає плаксивою. Вона може часто хворіти на дитячі недуги. Дитина не може дати відсіч більш різким ровесникам, тому часто страждає. Натомість подружка з неї буде надійна.

Значення імені Марія

Доля

Згодом Марія стає більш впевненою в собі. Натомість доброта й скромність нікуди не діваються. Багато спілкуватися вона не любить. Воліє завести домашню тваринку й вирощувати кімнатні рослини.

Професію Марічка обирає пов’язану з допомогою іншим людям. Народжені взимку більш відсторонені. Весняні полюбляють подорожувати. Літні Марії часто недужають. Осінні не прощають образ нікому.

Значення імені Марія

Марія мріє про турботливого чоловіка, але в юні роки може закохатися в деспота, який обмежуватиме й контролюватиме кожен її крок. Тож перший шлюб може видатися нещасливим.

Та зазвичай Марічка не поспішає виходити заміж, оскільки понад усе цінує власну свободу й особистий простір. Заради кар’єри вона здатна відмовитися від кохання. У шлюбі це ідеальна господиня, яка ніколи не влаштовує скандалів.

Відомі Марії

Серед українських зірок чимало Марій, які відповідають значенню свого імені. Це Марічка Падалко, яка 18 років поспіль працює телеведучою на “1+1”. Співачка Марія Бурмака стала народною артисткою України. Маша Єфросиніна прославилася, коли вела програму “Підйом” на Новому каналі, та й нині має чимало вдалих проєктів. Донька Назарія Яремчука теж має ім’я Марія. Дівчині вдалося стати відомою співачкою.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.