Один факт про ім’я Марія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Марії серед знаменитостей

Ім'я Марія доволі розповсюджене в усьому світі, адже саме так називали маму Ісуса. Значення імені, можливо, для її власниці видасться дещо несподіваним.

Якщо перекласти ім’я з давньоєврейської, вийде “гірка сумна пані”. Таке значення Марії може видатися не дуже привабливим. Тим часом дівчинку можна називати пестливо Марічка, Марійка. Є ще купа інших варіантів в інших мовах.

Дитинство

Зазвичай Марічка у дитинстві зростає плаксивою. Вона може часто хворіти на дитячі недуги. Дитина не може дати відсіч більш різким ровесникам, тому часто страждає. Натомість подружка з неї буде надійна.

Значення імені Марія

Доля

Згодом Марія стає більш впевненою в собі. Натомість доброта й скромність нікуди не діваються. Багато спілкуватися вона не любить. Воліє завести домашню тваринку й вирощувати кімнатні рослини.

Професію Марічка обирає пов’язану з допомогою іншим людям. Народжені взимку більш відсторонені. Весняні полюбляють подорожувати. Літні Марії часто недужають. Осінні не прощають образ нікому.

Значення імені Марія

Марія мріє про турботливого чоловіка, але в юні роки може закохатися в деспота, який обмежуватиме й контролюватиме кожен її крок. Тож перший шлюб може видатися нещасливим.

Та зазвичай Марічка не поспішає виходити заміж, оскільки понад усе цінує власну свободу й особистий простір. Заради кар’єри вона здатна відмовитися від кохання. У шлюбі це ідеальна господиня, яка ніколи не влаштовує скандалів.

Відомі Марії

Серед українських зірок чимало Марій, які відповідають значенню свого імені. Це Марічка Падалко, яка 18 років поспіль працює телеведучою на “1+1”. Співачка Марія Бурмака стала народною артисткою України. Маша Єфросиніна прославилася, коли вела програму “Підйом” на Новому каналі, та й нині має чимало вдалих проєктів. Донька Назарія Яремчука теж має ім’я Марія. Дівчині вдалося стати відомою співачкою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?