Один факт про ім’я Анастасія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Насті серед знаменитостей

Чоловіче ім'я Анастас навряд чи зустрінеш серед українців. А от його похідне Анастасія в Україні є доволі уживаним. Яке значення імені? Якщо перекласти з грецької, вийде "повернена до життя".

Дитинство

Найчастіше у дитячому віці дівчинку називають Настею чи Настусею. Та існує й чимало інших менш поширених форм, зокрема, Стася, Наста, Тася тощо. Значення імені Анастасія накладає на його власницю почуття довірливості та слухняності. Через це іншим дітям буде дуже легко образити її. Маленька Настя обожнює слухати казки, малюючи в уяві чудернацькі картинки.

Значення імені Анастасія

Доля

У дорослому віці настрій в Анастасії змінюється дуже швидко. У ній поєднуються водночас хороша інтуїція з аналітичними здібностями. Тож рідним бажано дослухатися до порад.

Настя обожнює проводити час удома. Навіть на галасливій вечірці вона мріє якомога скоріше опинитися в затишному домашньому куточку. Дівчина поспішає стати на весільний рушник. З родичами чоловіка не свариться й розлучатися не поспішає – є однолюбкою. Чоловік в Анастасії має бути мужнім, а вона у відповідь перетвориться на вірну та дбайливу дружину.

Значення імені Анастасія

Сумісність

Виходити заміж Насті краще за Володимира, Максима, Олександра, Павла, Едуарда. У такому разі шлюб буде вдалим.

Остерігатися бажано Андрія, Пилипа, Владислава, Дем’яна, Альберта, бо нічого хорошого з цих стосунків не вийде.

Відомі Анастасії

Чудово обізнані зі значенням імені Анастасія співачки Каменських, Приходько, донька Сніжани Єгорової та Семена Горового. Дівчата, на перший погляд, дуже різні за характерами. Натомість мають й спільні риси – чесність, порядність, прямоту. Саме таке ім’я носила старша донька Ярослава Мудрого. Ця київська княжна згодом стала королевою Угорщини.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.