Колір вашої кішечки має значення: якого муркотуна обрати, щоб в оселі поселилося щастя

Люди зазвичай обирають домашніх улюбленців за різними параметрами, але тільки не за кольором. А марно. Від окрасу вашого Мурчика залежить, чи завітають щастя й добробут в оселю.

Українці здавна приписували котам магічні властивості. Від окрасу пухнастика теж багато залежить. Тож, обираючи хвостате нявкало, насамперед зверніть увагу на його колір. Це дуже важливо.

Чорний

Всупереч відомій пісеньці про чорного кота, який несе невдачу, коти з таким кольором шубки здатні забирати негативну енергетику з житла. При цьому така тварина відводить біду від членів родини. А ще відганяє від житла злих духів. Чорний муркотик навіть може вступити у двобій із привидом.

Що означає колір кота

Рудий

Якщо в оселі є хронічно хвора людина, треба терміново завести рудого кота чи кішечку. Це цілителі й захисники. Вони самі нагадують кольором золото і притягають його до свого житла.

Білий

Білосніжні тваринки без вкраплень іншого кольору привносять у дім фізичну й ментальну чистоту. Людям, професія яких пов’язана з ризиками та тяжкими перенавантаженнями, обов’язково слід мати вдома надійний тил.

Що означає колір кота

Сірий

Коти з таким забарвленням несуть із собою гармонійність та красу. Це стосується як зовнішності, так і внутрішнього наповнення хазяїв. Вони чудово пораються з нечистою силою, відганяючи її від оселі якнайдалі. Окрім любові та удачі, ці тваринки здатні притягнути до дому, в якому мешкають, стабільні емоційність та чуттєвість.

Білі лапки

Така котяча особливість притягне до вашої хати матеріальний достаток повною мірою.

Двоколірність

Якщо кішечка має два забарвлення, одне з яких біле, успіх та щастя в будинку можуть подвоїтися. Тож любіть та задобрюйте такого улюбленця.

Триколірність

Здавна вважалося, що кішка, смух якої має відразу три різних відтінки, не лише притягує в дім усе хороше, але й захищає його від пожежі.

Що означає колір кота

Плямистість

Якщо шуба у чотирилапого годованця складається з черепахових малюнків – кольорові плями перемішані, – це гарний талісман на щастя. Котяча аура дозволить почуватися щасливим не лише господарю тварини, але й всьому його оточенню, настільки вона сильна. Вплив кота розповсюджуватиметься на будинок та територію довкола нього, яку тварина вважатиме своєю.

Смугастість

Колір таббі привнесе у дім трішки веселощів. Життя видаватиметься легким, а щастя осяяним. Навіть найбільших песимістів смугаста кішечка зарядить позитивом, надією на краще і бажанням творити.

Нові статті

Схожі статті

Такого ви ще не пробували! Як приготувати пряний хрін з помідорами – вийде не лише смачно, а й бюджетно

Ви закохаєтесь у цю страву з першого погляду: кулінари розповіли, як приготувати хрін з помідорами та що для цього потрібно. Простий покроковий рецепт.

З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?