Один факт про ім’я Вікторія: значення імені, характер, сумісність та відомі Вікторії серед знаменитостей

Перекладу це ім'я не потребує. Всім відомо, що значення імені Вікторія – переможниця. Саме так римляни називали богиню. Зазвичай дівчат називають пестливо Віка, Віта, Вікуся, Вікуля.

Дитинство

Значення імені змушує Вікторію з дитинства проявляти силу волі. Дівчинка норовлива, і батькам доведеться докласти чимало зусиль, щоб прищепити їй правильне сприйняття світу.

Значення імені Вікторія

Інші діти обожнюють Віку. Та й дорослі ставляться поблажливо. Вона завжди перебуває у центрі уваги. Навчатися у школі Вікторія буде добре, але оцінки для неї важливіші за знання, тому глибоко в предмети не занурюватиметься.

Доля

У дорослому житті жінка на ім’я Вікторія послуговуватиметься аналітичним розумом, а не інтуїцією. Вона зазвичай зосереджена й не має мрій про принца на білому коні. На робочому місці не боїться брати відповідальність за прийняття рішень на себе. З Вікторії вийде гарний керівник, а от командної праці на рівних вона не визнає.

Значення імені Вікторія

Вікторія дуже ревнива, чим відлякує від себе потенційних наречених. Тож заміж зазвичай виходить пізно. Та навіть після штампу в паспорті ще довго сумнівається у правильності вибору.

Сумісність

Ставати на весільний рушник Вікторії бажано з Артемом, Кирилом, Валерієм, Максимом, Олексієм.

Натомість шлюб із Петром, Андрієм, Русланом, Віталієм, Марком може виявитися невдалим.

Відомі Вікторії

Серед українських зірок є чимало відомих Вікторій. Зокрема, це учасниця “Дизель-шоу” Булітко, яка останнім часом намагається зробити співочу кар’єру. Литвиненко-Ясиновській вдалося прославитися у театрі та кіно. Ще одна Вікторія є відомою моделлю та ведучою. Її прізвище Маремуха. Значення імені Вікторії повною мірою підтвердила й оперна співачка Лук’янець.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?