Один факт про ім’я Софія: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Софії серед знаменитостей

Значення імені Софія прийшло до нас ще з давніх часів грецької Еллади. Це слово має кілька значень – розум, мудрість, наука. Тож на дівчинку з таким іменем очікує велике майбутнє.

Дитинство

Зазвичай у дитинстві Софійка, зважаючи на значення імені, зростає замкнутою дитиною. Вона слухається батьків, акуратно поводиться з речами. Друзів заводить дуже рідко, але подружившись, стає надійною товаришкою.

Значення імені Софія

Доля

Не особливо довіряє людям Соня й ставши дорослою. Навіть близьким людям вона далеко не завжди відкриває душу. Хоча й перебуває у пошуках людини, якій би змогла довіритися.

Якщо пошуки увінчаються успіхом, дівчина здобуде сімейне щастя. Не знайшовши споріднену душу, зазвичай ініціює розлучення. Своїх дітей Софія обожнюватиме настільки, що не відпускатиме від себе, навіть не дозволяючи відвідувати бабусь та дідусів.

Значення імені Софія

На роботі Софія береться за найважчі ділянки, де інші пасують. Вона ж із належною педантичністю розкладає все по поличках і несподівано для інших досягає успіху в досягненні поставленої мети.

Сумісність

Виходити заміж Софії бажано за Анатолія, Євгена, Костянтина, Олега, Дмитра, Юрія.

З Андрієм, Олександром, Ігорем, Владом чи Антоном навряд чи вийде щось путнє.

Відомі Софії

Першою, хто спадає на думку українцям, є Софія Ротару. Артистка повною мірою підтвердила значення імені. Досягла небувалих вершин у творчості. Її й зараз запрошують виступити на корпоративах за шалені гроші, але вона категорично відмовляється.

Італійська акторка Софі Лорен спромоглася вирватися зі злиднів, оскільки народилася позашлюбною дитиною, й досягти вершини успіху. За роль у стрічці “Чочара” вона отримала “Оскара”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?