Ось цей спосіб допоможе вичавити лимон повністю навіть без соковитискача і спеціальних приладів: Спробуйте!

Щоб видавити із лимону увесь сік до останньої крапельки — зовсім не обов'язково використовувати спеціальні прилади. Як зробити цю процедуру власноруч — читайте в матеріалі "Один Факт".

Вичавити сік з лимону можливо навіть у тому випадку, якщо цей цитрусовий фрукт пролежав дуже довго і його шкірка стала занадто твердою.

Як вичавити сік лимону власноруч, без соковитискача
Як вичавити сік лимону власноруч, без соковитискача

Видобути із засохлого лимона усю рідину можна власноруч, не користуючись жодними спеціальними приладами чи соковитискачем. Спосіб вичавлення, який вам пропонує “Один Факт”, полягає в тому, що яскраво-жовтий плід кладуть на декілька хвилин у дуже гарячу воду.

Саме ця проста дія дозволяє видобути із лимона вдвічі більше соку, аніж ви б вичавили з нього при використанні того ж соковитискача.

Лимонний сік — корисний вітамінний напій, який людина використовує у різних сферах свого життя. Він стає корисним освіжаючим напоєм, допомагає нормалізувати кров’яний тиск, має потужну протизапальну дію.

Крім того, сік лимона використовують в косметології. Він добре впливає на стан шкіри, нігтів та волосся, сприяє швидкому схудненню.

Фахівці радять використовувати лимони та лимонний сік задля профілактики простудних захворювань та грипу. У складі цього цитрусу міститься чимало корисних вітамінів і в тому числі — велика кількість вітаміну С, який зміцнює імунітет та покращує загальний стан здоров’я.

Лікарі та дієтологи дозволяють щодня вживати по 1-2 часточки лимону. Їх краще довго пережовувати — і тоді сік цього фрукту сприятиме відбілюванню зубної емалі.

Дієвий спосіб, який допоможе вичавити сік лимону без соковитискача
Дієвий спосіб, який допоможе вичавити сік лимону без соковитискача

Що стосується лимонного соку, то він є потужним природним антиоксидантом. Якщо вживання в свіжому і не розбавленому вигляді лимону для вас – занадто неприємна справа, спробуйте перемішати його з водою, додавши до неї природний підсоложувач (мед, стевія).

Цукор для підсолоджування не використовуйте, тому що він зіпсує корисні властивості лимонного соку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?