Фаршу вийде вдвічі більше, якщо ви додасте до нього ці продукти: ваша родина подякує за ситну вечерю

Приготування фаршу на котлети має свої особливості. "Один Факт" розповість вам, що саме додати у м'ясний фарш, щоб його об'єм збільшився вдвічі. І це не тільки хліб, який спадає на думку відразу.

Приготування котлет із м’ясного фаршу має свої особливості і таємниці. Деякі господині вважають, що головний інгредієнт цієї страви – це м’ясо, перемелене у фарш.

Хліб, замочений у молоці, зробить ваш фарш на котлети соковитішим
Хліб, замочений у молоці, зробить ваш фарш на котлети соковитішим

Але без додаткових складових котлети навіть із найсмачнішого фаршу будуть не такими смачними і соковитими. Дізнайтесь прямо зараз, що це за складові, ознайомившись із матеріалом від “Одного Факту”.

Досвідчені господині і професіональні шеф-кухарі добре знають, що фарш на котлети — це не тільки перемелене на м’ясорубці м’ясо. До нього треба додавати ще дещо, щоб котлетки врешті решт вийшли соковитими, великими і в більшій кількості. Особливо важливі додаткові продукти для свинячого фаршу, бо саме завдяки їм він стає не таким жирним.

Ідеально смакують м’ясні котлетки разом із овочевими добавками. Наприклад, у відповідності до рецепту можете взяти 500 грамів фаршу (курячий, яловичий, індичий або зі свинини) і додати до нього 200 грамів капусти білокачанної та таку ж кількість картоплі.

Фаршу стане більше, якщо додати до нього овочі: картоплю, моркву, цибулю, капусту чи кабачок
Фаршу стане більше, якщо додати до нього овочі: картоплю, моркву, цибулю, капусту чи кабачок

А ще, щоб котлет з фаршу вийшло більше — до сировини варто додати білий хліб (100 г). Його попередньо замочують у молоці, щоб він добре розмочився.

Влітку, коли з’являються сезонні овочі — збільшити об’єм м’ясного фаршу на котлети можна і за допомогою кабачка. Його натирають на дрібній тертці і додають до фаршу перед формуванням котлет.

Ідеальною заміною білому хлібу стануть добре подрібнена морква (натерта на тертці), ріпчаста цибуля і… гарбуз. Звісно, ці овочі не такі соковиті, як, наприклад, капуста чи картопля. Але вони все ж нададуть котлетам свого оригінального і неперевершеного смаку.

Гарбуз, цибуля і морква зроблять смак м'ясних котлет неперевершеним
Гарбуз, цибуля і морква зроблять смак м’ясних котлет неперевершеним

Щоб м’ясний фарш став більш клейким, до нього додають трошечки відвареного рису. Котлети з нього вийдуть ніжнішими і поживними.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?