Солоні сухарики на перекус чи до салату “Цезар”: як приготувати їх в домашніх умовах нашвидкуруч

Солоні сухарики зі спеціями та сушеним часником — ідеальна страва для смачного перекусу. Як зробити їх смачними, поживними і хрумкими — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Перше, що знадобиться вам для приготування хрумких сухариків до салату “Цезар” чи просто для смачного перекусу — це, звісно, хліб. Поріжте його на невеличкі кубики, а потім — покладіть їх до пакету і додайте прянощі, які вам смакують найбільше. Найкращий варіант — додати мелений сухий часник, солоденьку паприку та суміш перців (бажано, не дуже гострих).

Як приготувати солоні сухарики в домашніх умовах нашвидкуруч: корисні поради
Як приготувати солоні сухарики в домашніх умовах нашвидкуруч: корисні поради

Наступним кроком додайте трохи рослинної олії. Зав’яжіть пакет і добре потрусіть його, щоб спеції та олія добре просочилися між шматочками хлібу.

Підготуйте деко для запікання. Викладіть на нього майбутні сухарики. Розігрійте духовку до 170-180ºC. Помістіть туди деко із сухариками і просушіть сухарики протягом 30 хвилин.

Можете скористатись й іншим варіантом приготування сухариків. Для цього спочатку підсушіть білий хліб. А потім — зробіть для нього пряну заправку у вигляді рідкого соусу. Використайте для цього оливкову олію, змішану із зеленню та перетертими зубчиками часнику та зеленню.

Приготування сухариків в домашніх умовах має свої особливості та нюанси. За своєю сутністю сухарики представляють хліб, порізаний на невеличкі кусочки і висушений в духовці. Сухарики дуже добре поглинають усілякі запахи та присмаки. Саме тому їх здобрюють різноманітними приправами.

Взагалі-то сухарі можна робити із різних видів хлібобулочних виробів. Вони будуть смачним доповненням до бульйону, супу або ж чаю. На перший погляд така страва, як сухарі — є доволі простою. Але рецептів їх приготування існує безліч, а для того, щоб сухарики вийшли дійсно смачненькими і хрумкими — необхідно дотримуватись певного температурного режиму в духовці. Наприклад, житній або пшеничний хліб сушать при температурі + 150ºC. А ось чорний хліб для приготування квасу сушать при вищій температурі: + 180ºC+200ºC.

Під час приготування сухариків головне - дотримуватись температурного режиму
Під час приготування сухариків головне – дотримуватись температурного режиму

Швидше за все готуються сухарики із здоби. Їх сушать при температурі + 150+170 ºC протягом 10 хвилин. Ще на 20 хвилин такі сухарики залишають в теплій духовці — доходити.

 

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?