Один факт про ім’я Злата: значення імені, характер, доля, сумісність та відомі Злати серед знаменитостей

Є кілька версій походження значення імені Злата. Від давньогрецького "Хріса" чи єврейського "Голда". У праслов'ян було слово, найбільш близьке за звучанням, "зълата", що означає золото.

Дитинство

Значення імені Злата спонукає власницю до правдивості та тактовності. Дівчинка обожнюватиме перебувати серед людей та в колі друзів. І хоча не є яскраво вираженою лідеркою, завжди підтримає ідею виходу на пікнік чи деінде.

Значення імені Злата

Близьких подружок у Злати небагато, але тим, кому довіряє, дівчинка відкриє усі свої потаємні закутки душі.

Доля

На додачу до комунікабельності в дорослому віці у Злати виробиться ще й непередбачуваність. Ця ініціативна натура завжди готова рішуче діяти. У неї гарно розвинена уява, а ще дівчина схильна до пригод.

Від природи Злата наділена харизмою, яка дозволить їй почуватися щасливою й завжди мати підтримку певного кола людей. Вона не терпить монотонності та занудності. З небалакучими людьми їй буде сумно.

Значення імені Злата

Зазвичай Злата дуже довго обирає собі пару. Та коли зупинить вибір на чоловікові своєї мрії, проживе з ним довге й щасливе життя. Дружиною та мамою вона буде турботливою. От тільки з часом може перебрати на себе лідерські позиції. Якщо благовірний прийме такі правила гри, в родині буде все гаразд.

Сумісність

Вдалий шлюб у Злати може скластися з Олександром, Дмитром, Сергієм, Андрієм, Олексієм.

Дуже обережно слід ставитися до сімейного союзу з Євгеном, Артемом, Віталієм, Миколою.

Відомі Злати

Найвідомішою Златою в Україні є співачка Злата Огнєвіч. Зірка багато часу приділяє кар’єрі – записує пісні, знімає кліпи, бере участь у різноманітних шоу та конкурсах: “Євробачення 2013”, “Маска”, “Холостячка 2”. Тож на побудову сім’ї поки часу не виділила.

Значення імені Злата можна також перевірити на доньці телеведучої Ольги Фреймут. Злату Мітчелл можна було побачити у програмах мами “Ревізор” та “Інспектор Фреймут”. Нині дівчина захопилася дизайном одягу.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?