Шкарпетки та гель для гоління на День Святого Валентина не даруємо: ідеї подарунків на 14 лютого чоловіку

Робити подарунки на 14 лютого – справа надскладна. Хочеться, щоб піднесена на свято річ сподобалася коханому, і він зберіг її надовго. Тому слід ретельно продумати план покупки.

Сертифікат

Купувати шкарпетки як подарунок на 14 лютого вже не актуально. Звісно, якщо ти не Дмитро Гордон, а на панчішних виробах не зображено твій портрет. В іншому разі треба вигадати щось зовсім інше. Якщо немає бажання довго заморочуватися, купіть подарунковий сертифікат.

Який подарунок на 14 лютого зробити коханому

І нехай думки, як його витратити, мучать уже самого чоловіка. От тільки уважно обирайте тематику торгової точки, оскільки дарувати затятому айтішнику сертифікат із рибальського магазину вийде якось не комільфо.

Абонемент

Якщо сфера уподобань чоловіка лежить у царині спорту, тоді підійде абонемент у спортзал чи басейн. У разі якщо улюбленим місцем перебування є диван, краще проплатити курс масажу для нього. Це теж пасивний вид відпочинку, до того ж із користю.

Враження

Поспілкуйтеся з чоловіком й акуратно вивудіть думки про його мрію, до якої ніяк не доходять руки. Можливо, це кінна прогулянка чи якийсь квест, катання на картингах, стрільба в тирі тощо. Практично будь-яке його уподобання можна втілити в життя. Тож організуйте на День Святого Валентина саме такий відпочинок.

Який подарунок на 14 лютого зробити коханому

Туристична подорож

Нічого більш романтичного, аніж опинитися удвох посеред незнайомого міста, й не уявиш. Звісно, у сучасних реаліях життя вирушати в далеку подорож може бути доволі небезпечно. Та якщо виїхати в сусідній населений пункт, можна провести день тільки удвох і доволі весело.

Парні покупки

Подарунок на 14 лютого можна обрати й парний, адже недарма його називають Днем закоханих. Можете придбати на знак вашого кохання однакові браслети. Вони можуть бути зі срібла, шкіри чи з будь-якого іншого матеріалу. Для підсилення романтичних стосунків це те, що треба.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.