Тільки не в сміття: навіщо досвідчені господині збирають затискачі від хлібних пакетів. Цікавий лайфхак

На подібній системі затискачів будують цілі бізнеси, то чому б не залишити для використання у побуті декілька безкоштовних? А ми розкажемо, як затискачі можуть полегшити ваше життя.

А ви помічали, скільки затискачів від хлібних пакетів ви викидали? Як виявилося, вправні господині часто залишають їх для побутового користування. А варіантів того, у чому ці маленькі деталі можуть знадобитися, просто безліч. Тому ми зібрали найцікавіші поради, які можуть облегшити ваше життя.

Насправді затискачі від хлібних пакетів з часом стали настільки універсальною річчю в побуті, що деякі компанії почали випускати окремі партії пластикових, силіконових та інших багаторазових кліпсів. Однак сьогодні ми поговоримо саме про ті, за які навіть не доведеться додатково витрачатися. Адже є як мінімум 4 ідеї, які облегшать ваше життя.

Догляд за кімнатними рослинами

Скільки разів вам доводилося підвʼязувати кучеряві батоги квітів, або неслухняні стеблини, які починали хилитися до землі? Аби квіти продовжували рости у правильному напрямку, достатньо закріпити неслухняну гілку на стійкій опорі невеличким затискачем від хлібного пакета. По-перше, це швидко, ну а по-друге, він гнучкий, внаслідок чого не нашкодить вашій рослині.

Фіксація скотчу

Про те, скільки разів ви губили початок скотчу ми навіть не будемо питати, бо наперед знаємо правильну відповідь. Аби в сотий раз не витрачати свій час на пошуки, звідки відмотати скотч, домогосподині рекомендують завчасно наклеїти на це місце кліпсу для фіксації пакета від хліба. Таке ж, до слова, можна зробити з невеликою монеткою, папірцем чи будь-якою маленькою деталлю.

Розподілення дротів

Зарядні пристрої та проводи від техніки можуть часто плутатися між собою, якщо лежать десь в одному місці. Тому аби цього уникнути, можна фіксувати дроти невеликими затискачами. А якщо зробити їх різнобарвними, або розподілити та підписати, ви зможете швидше шукати необхідний шнур.

За прямим призначенням

Ну і звісно, найлогічнішим варіантом буде використання затискачів за їх прямим призначенням. Аби хліб висихав не так швидко, варто щільно закріпити кліпсою місце відкриття. Таким же чином можна закривати пакетики від круп, цукру та інші.

4 причини зберігати затискачі від хлібних пакетів
4 причини зберігати затискачі від хлібних пакетів

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.