Що буде, якщо посмажити заморожене яйце: це геніально і дуже економно, хоча виглядає по-ресторанному

Смаження замороженого яйця - це досить незвичний спосіб приготування, але насправді це дуже смачно та дійсно економить час. Як приготувати та в чому секрет страви?

Яйця є улюбленим продуктом багатьох, особливо на сніданок, та може стати продуктом для безліч кулінарних експериментів. В останні роки з’являються все більше нових та несподіваних кулінарних трендів, серед яких один із останніх – смаження заморожених яєць. Це викликає цікавість і постає питання: як виглядатимуть та смакуватимуть ці яйця після смаження?

Власне, процес дуже простий. Яйця необхідно покласти у морозильну камеру на ніч. Вранці, коли настане час для приготування, витягуємо їх і даємо 10 хвилин, щоб вони розморозились при кімнатній температурі – це допоможе краще позбутись шкаралупи.

Кулінари поділились кулінарним трюком: що буде, якщо посмажити заморожене яйце
Кулінари поділились кулінарним трюком: що буде, якщо посмажити заморожене яйце

Потім потрібно ретельно очистити їх від шкаралупи і нарізати на частинки. Тут можна бути креативним – можна розрізати на кілька шматочків, або навіть порізати на кубики, якщо бажаєте.

Розігріваємо сковорідку та змащуємо її олією і викладаємо наші заморожені яйця. Солимо та додаємо перець за смаком і залишаємо на помірному вогні під кришкою протягом 5-7 хвилин. Важливо враховувати, що час приготування може варіюватися залежно від бажаного ступеня готовності жовтка.

Один з найважливіших моментів при приготуванні цієї страви – правильне розташування яєць на сковороді. Якщо їх розмістити занадто близько одне до одного, вони можуть зливатися, що не додасть привабливості в готовому вигляді.

І ось, настав час спробувати наші кулінарні творіння. Має вийти м’який і ніжний білок, який розтікається та смачний кремовий жовток. Готові заморожені яйця можна подавати з різноманітними гарнірами та овочами. Цей нестандартний спосіб готування може виявитися цікавим варіантом для тих, хто любить експериментувати в кулінарії.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?