Від чашок не залишиться і сліду: ось ці підручні засоби вирішують проблему за одну мить і за 2 хвилини часу

Плями від чашок на столі можуть стати справжньою проблемою. Вивести їх звичайними миючими засобами не вийде, але діϵві способи позбавитись від таких плям все ж існують. Читайте про них нижче.

Сліди від чашок на столі можна легко прибрати за допомогою підручних засобів. Звичайні засоби для цього не підходять, але існують певні народні методи, які можна використати для позбавлення від таких плям.

Ефективно та швидко вирішуϵ проблему плям від чашок звичайнісінька зубна паста. Просто нанесіть цей засіб на поверхню та трохи потріть губкою. Вже за декілька хвилин усі плями з поверхні столу зникнуть без сліду. Наприкінці вам залишиться лише змити залишки зубної пасти та насухо витерти кухонний стіл.

Оцет і сода

Гарний ефект очищення плям від чашок на столі надаϵ сода разом із оцтом.

Гірчичний порошок, лимонний сік

Якщо треба очистити від жовтих плям стіл із штучного каменю або пластик — скористайтесь соком лимону або ж гірчичним порошком. Нанесіть сік лимону або зволожений порошок гірчиці на плями від чашок на 2-3 хвилини. Потім — змийте рештки засобі із забрудненої поверхні.

Плями на столі від чашок бувають зазвичай двох кольорів: білі та темні. Білі плями залишаються від контакту із гарячими поверхнями. Позбавитись від них можна декількома способами. Деякі господині використовують для цього звичайну сіль, але на практиці це може призвести до пошкодження поверхні столу. Тому краще обрати більш безпечний засіб для цього.

Рідина для зняття лаку

Від чашок не залишиться і сліду: ось ці підручні засоби вирішують проблему за одну мить і за 2 хвилини часу
Від чашок не залишиться і сліду: ось ці підручні засоби вирішують проблему за одну мить і за 2 хвилини часу

Плями білого кольору від чашок можна видалити рідиною для зняття лаку. Цей засіб діϵ дуже швидко, не потребуϵ якихось додаткових інструментів. Єдиний мінус у тому, що плями треба видаляти швидко. Інакше може зʼявитись нова пляма — від рідини для зняття лаку.

Поліроль для деревини та затирка

Плями білого кольору можна видалити і за допомогою суміші з поліролі та затирки. Спочатку треба зняти верхній шар покриття, а далі — відновити його за допомогою поліролі. Аналогічний ефект дають усі засоби для догляду за замшевим взуттям.

Засоби для видалення темних плям з поверхні стола

Якщо на поверхні столу зʼявилась темна пляма від чашки – спробуйте її видалити за допомогою зубної щітки з мʼякою щетиною та зубної пасти. Щоб не пошкодити поверхню — намагайтесь не сильно натискати на щітку.

Темні плями на поверхні столу можна прибрати за допомогою спеціальної олії для деревини. В спеціальних магазинах зараз пропонують безліч таких засобів. Їх можна підібрати під колір деревини. Якщо пляма після такої обробки не зникла – просто повторіть процедуру ще раз.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?